Sen, zobudenie a zly pocit

oukydouky

tomu moc neverim ze ta len tak stretlo. stastie treba totiz chytit celou silou za pacesy a tahat ho k sebe co sa da;) a potom sa az uvidi ci sa vymkne a zdrhne, alebo zostane:) ako sa hovori- pomoz si clovece a aj pan boh ti pomoze:)

shy

Žeby sny o vypadaných zuboch predpovedali nešťastie? No neviem, keďže ja mám permanentne nešťastie tak som to ani nejako nespozorovala...

milli11

Popo, fakt nebezpecne. Esteze si sa zobudila, lebo to mohlo vselijako skoncit. :(((

Caribo, mozno aj som pod tlakom. Hocikedy pocuvam otazky: "A preco este nemas frajera? Minule sa tvoja spoluziacka vydala, ty si nad tym nepremyslala?" Niektori ludia si asi myslia, ze frajeri sa kupuju niekde v obchode.

Vypadavanie zubov vraj znamena strata priatela alebo znameho, ci uz jeho smrtou, odchodom alebo hadkou, ze sa z vas stanu nepriatelia. Mne sa obcas sniva, ze mam v ustach uplne krive zuby. A obcas s ami sniva, akoby som mala plne usta nejakeho jedla, ze ho ani nemozem pohryzt ani vyplunut a strasne mi prekaza. Potom sa zobudim a zistim, ze mam prazdne usta a nechapem.

PoPo.....

no tak toho psa mi je normalne luto :( ... chudiatko :(

mne sa raz snivalo ,ze ma škrtia a co bolo zaujimave ,ked som sa zobudila s placom ,mala som obtocenu snuru od takej tej lampy ,co je zakvacena nad postelou na stene ..... nechapem ako som sa mohla takto zamotat

Zaran

Mne sa zhruba pre týždňom sníval najodpornejší sen v živote a potom,čo som sa zobudila som sa skoro rozplakala,doteraz ma to ťaží,podľa mňa tie fakt zlé nočné mory tak skoro nezmiznú.

goriliazena

:D ten pes je skoro taky superako lamantin v akvariu. ak nepoznas
www.youtube.com
najlepsie video na youtube

niekolkokrat do tyzdna to mavam. ale mam stastie ze sny si pametam malokedy