Kortikoidy Prednison - vedlajsie ucinky, kratky cas uzivania

Príspevok v téme: Kortikoidy Prednison - vedlajsie ucinky, kratky cas uzivania
koOprivka

Ahojte, mam silnu zihlavku a doktori si s nou nevedia dat rady. Dnes mi imunolog nasadil kortikoidy - Prednison aj ked len na par dni. znama vec, ze kortikoidy zvysuju chut do jedla a rapidne sa z nich pribera. Ma niekto skusenosti s vedlajsimi ucinkami aj pocas kratkej doby pouzivania? ja ich mam brat len sest dni, prve styri dni styri tablety denne, dalsie dva dni len dve denne. ale tych vedlajsich ucinkov sa naozaj desim. ma niekto skusenosti s kratkym uzivanim kortikoidov? a pomohlo vam to vobec?

kvetoslavka

Och, och, och. Užívala som Prednisom dlhodobo, bolo mi lekárom povedané, že priberiem, ale po vybratí pôjde všetko dole, ale nestalo sa. Pribrala som za necelý rok 25kg a zostali na mne doslova prilepené. Moje bunkové telo musia tuky veľmi milovať? Ha? Ako len tie kilá zhodiť mi nevie doposiaľ nikto povedať. Poznáte slovo, dosť škaredé "nežer" a to je všetko! Pekné letné dni aj s kilami. Vraj mi kortikoidy zachránili život, tak, čo ešte chcem?

modracik

koOprivka:ja by som sa tiez desila.Je to sama chemia,vsak sama vies, co su kortikoidy.Maju kopec neziaducich ucinkov..Imunolog Ti ich predpisal...?Potrebujes dat do poriadku imunitny system,detoxikaciu organizmu si urob.Ja si ju pravidelne robievam prirodnymi prostriedkami na jesen a na jar preventivne a som fit.Viac info, ak chces, Ti poskytnem meilom./klikni na moju prezyvku/