Antidepresiva Trittico

Príspevok v téme: Antidepresiva Trittico
Ruzicka89

Dobry den. 24.10. som zacala na odporucanie mojej psychiatricky uzivat antidepresiva Trittico - kazdy vecer iba tretinu tabletky. Po desiatich dnoch som tieto antidepresiva musela vysadit, nakolko mi byvalo velmi na zvracanie a mala som hnacky (trpim histaminovou intoleranciou). Napriek vysadeniu sa vsak nemam dobre, kazdy den mi je na zvracanie a mavam hnacky. Preto sa chcem opytat, ci je mozne, ze mam taketo stavy kvoli vysadeniu antidepresiv? Ako dlho to moze trvat, ked som antidepresiva pred 11 dnami vysadila? Dakujem za odpoved.

Cajkovskeho

hahaha :D :D :D ze abstaky s tritica ..vsetci ste strateni a moze sa ist hned zakopat pod zem ked tak citam co pisete .....ja si dam tritico ked mam rano stavat do roboty na 6 ..dam aj celu a zaspim ale bo 1/3 a rano do tej 8 som este omameny a to je vsetko ale ked citam co to tu niektorim roby tak prosim vas vyhladajte co najrychlejsie odbornu pomoc .myslim ze problem bude niekde inde a nie v triticu :D :D D:

Doktor 4

Tritico je hnus.a doktory co ho predpisuju.nech si ho na par dni skusia.neskutocne tlaky v hlave,vcera som spadol .tak sa mi zatocilo v hlave. Nikdy viac 2 mesiace stacilo

00anicka99

Dobry den,uzivam uz 5 mesiacov tritico,kvoli nespavosti,ale vobec mi to nepomaha,jednu noc spim,druhu vobec a stale dokola.Beriem 2tretinky,som uz z toho zufala.predtym som vyskusala vsetky mozne volnopredajne lieky.

Veronika P.

No ja berem trittico. 1 celu tabletku vecer hellex jednu celu tabletku vecer ,rano a vecer beriem este depazine chromo ... Beriem to uz asi od stvrtka a strasne stavy z toho mam stale sa mi toci hlava ziadne fyzicke veci nemozem robit lebo sa bojim ze odpadnem tak ja neviem :(

Abstak

Skúšal som ľubovník pred 2 mesiacmi ked mi to začalo, necítil som ale žiaden efekt. Po čase sa mi ataky zhoršily tak som siahol už po liekoch aj keď sa mi to nijako nepáčilo. Verím tomu že niekomu isto stačia dáke doplnky výživy, umna to bohužiaľ nezabralo.

RNG

Tritico ucinkuje na serotonin. Serotonin sa da regulovast aj branim 5-HTP, aj st Johns Wort, aj ciastocne inymi doplnkami.Tj bez nebezpecenstva navykovosti a postrannych ucinkov.
Ale necakajte ze vam to predpise lekar, ktory je skoleny len vo farmaceutickuch patentovanych liekoch a viacmenej ine ani nepozna ani sa ich neodvazi predpisat v strachu z prenasledovania.

Abstak

Áno, ved tu ľudia písali skúsenosti s tritticom, ja som len vyjadril tú svoju, ale takú reakciu som fakt nečakal po 6 dňoch brania taký absťák. Aspoň by mohli dať do tích letákov že vzniká závislosť a nie že nevzniká. Zajtra idem skúsiť ten tianeptin, vraj to berú aj dôchodcovia :D tak som zvedaví čo to somnou narobí. Veľa psychického zdravia prajem.

Astarte

Tak vies, kazdemu lieky zaberaju inac. Napr. ja som s Tritticom spokojna, tiez uzivam 1/3 a az na to, ze odvtedy chrapem (sakra!), ucinkuje v pohode. Takze ti proste nesadli, co ale neznamena, ze nesadnu ine.