Škaredý chalan - šance?

Príspevok v téme: Škaredý chalan - šance?
jahodovy_joe

Pekný večer. Ako vidíte reálne šance škaredého chalana (19r) na zaujatie dievčaťa: a) bežného, b) fakt pekného, ktoré si svoju krásu aj uvedomuje? Som z tých, ktorých keď na fotke uvidíte si určite hneď všimnete a poviete, že je škaredý. Čo už, ale asi nikto z nás za to nemôže... Je pravda to, čo sa bežne hovorí "na vzhlade nezáleží" alebo to platí len v obmedzenej miere? Viem s istotou, že svojim vzhladom určite neohúrim a prídám si ním body do mínusu. Má zmysel sa vôbec o niečo pokúšať, alebo je to márna snaha a musím vyberať z toho čo ostane? Ď za odpovede.

hannah515

VYkašli sa na ženy zatial máš 19 máš čas . Venuj sa sebe zacni cvicit naberaj sebavedome a zmen trochu myslenie a sám začnes priťahovať Ženy k sebe chce to čas . Nechod na to nejako zúfalo . Ja osobne napr. Ja som podla druhych celkom pekna baba a mne sa vzdy pacili chalani ktorí neboli podla mojich kamosiek ani podla nikoho nejak atraktívni a predsa . :D nie raz sa mi stalo ked som dakej kamoske povedala ze ktori chalan sa mi paci tak ona ,, preboha ako sa ti moze on pacit ,,je skaredy a neviem ake blbé poznámky ..a predsa aj tak ... cize nezúfaj urcite niesi neviem aky škaredý každý človek sa urcite dakomu aspon jednému páči . Len už tazsie je zistit komu .. ale neboj príde to samo len vravim netráp sa nad tým a radšej dačo pre seba rob , hlavne pre seba nech sa ty citis lepsie a sebavedomejsie ;)

petra_peta

Určite máš šance u dievčat, nie len to ako človek vyzerá robí dojem ale hlavne to čo vypúšťa u úst :)

Libertz

Sance su velmi biedne, ale zavisi dost aj od toho ci je clovek intro alebo extrovert. Jako extrovert je to o inom. Ale ked je chalan hanblivy a neatraktivny tak to je velmi velky problem.

pacient123

cvičením sa dá dosiahnuť vela pošlem vaám aj link v ktorom bude video kde bude jeden chalan ktory bol bezdomovec a aj tak vyzeral vyzeral staro a tak bol troska proste a bol aj škaredy za nasledok to mali drogy bral heroin zničilo ho to 11 rokov bol zavislí na heroine vyzeral hrozne ale poto začal bojovať bol to bojovnok z velkým B --lebo to čo dosiahol bolo neuveritelné z ničoho nič zo škaredeho bezdomovca sa stal atraktívný pekny svalovec ktory by mal aj na britney spears ---tu je link :https: //www.youtube.com

miki26

Každý človek všetko berie rôzne. Osobne som poznal aj škaredého jedného muža, ktorý mal v posteli každý týždeň minimálne 2 krásne ženy. Prečo? Lebo neľutoval sa, aký je. S tým by aj tak nič nenarobil a hlavne bol ochotný sa vzdelávať, pracovať na svojom rozvoji a bol proste postupom času skutočným majstrom, čo sa týka žien. Ten dokázal dať si do postele každú od extrovertky, hanblivky, flegmatičky a bolo mu to jedno, ktorá aj tak skončila v jeho posteli napokon.

M3T30R

Napisem to takto .. ludia, ktory nas pritahuju zaradujeme do kategorie peknych .. kazdeho pritahuje ale nieco ine, teda kazdy vnima krasu inak .. a uz len preto logicky vyplyva to ze kazdy ma sancu na kazdeho, ale pokym nevyskusa tak nezisti .. stastie praje odvaznym

Kto si mysli ze je skaredy kvoli "niecomu" tak logicky je to "nieco" pre neho meritkom krasy.