Nemam rada ludi.

arman

gorilia zena, dost odvaha ze si vytiahla tuto temu. Na to ma odvahu malokto. Klobuk dolu. ;-)
Ide o velmi vazny a casty problem medzi ludmi, len malokto ma odvahu o tom vobec prehovorit.

Inak ono je to tak, ze ked stretavas iba takych ludi, co o.ebavaju, tak ich sama pritahujes. Kvoli niecomu nevidis tych inych. Takze problem mas ty, nieje dobre stratit vieru v ludi celkovo, lebo inak sa to nikdy nezmeni.
Ale inak ked sme pritom, najst niekoho, komu sa da doverovat je velmi tazke... navyse, aj ked takeho spoznas, nemusi ti byt ten clovek sympaticky dostatocne, aby si sa s nim chcela stretavat, alebo si proste nemate co povedat... ale dolezite je vediet takych ludi vycitit.
Ja to naprikald dokazem, u mna ziaden o.ebavac neuspeje, v nicom. Nejakym sposobom to viem z cloveka vycitit, ci je vnutri cisty, cestny a ferovy, a ak nieje, automaticky ma odpudzuje, takze sa nemoze stat ani mojim kamaratom, nieto este niecim blizsim. Je to ale hlavne preto, ze sam sa taky snazim vnutri byt, takze moja aura sa s s aurou inych ludi okamzite bije a hned ma upozornuje, ze bacha na toho cloveka, jemu urcite nedoveruj.
Dobre voditko, komu sa da doverovat a komu nie, je to, ci clovek odsudzuje. Sleduj, ci odsudzuje, ak ano, tak je hlboko v nevedomosti a ta destruktivna energia popali casom aj teba, ak budes takemu cloveku doverovat, alebo mat s nim vztah.
Najprv ale musis zistit a pochopit, co to odsudzovanie je... to je velmi tazke. Mne to trvalo cele roky, kym som prisiel na to, ze odsudzovanie nieje to, povedat, ale staci, aby v niekom vrela vnutri ta energia. Potom sa uz len nejak prejavi, niekedy slovne (dotycny to odsudenie vyjadri priamo) ale ovela castejsie to prebieha skrytou zakernou formou.
Casto napriklad spravi alebo povie nieco uplne ine, ale v jeho umysle je zakodovanie odsudzovanie, a tato energie napacha v okoli skody.
Dalej, doverovat sa neda nikomu, kto sa nepozna dostatocne, alebo nevie co chce. To je caste, ze ludia maju vymyte mozgy televiziou, napozerane rozne pribehy inych ludi, ale ten svoj pribeh vobec nepoznaju ani jeho hlavneho ucastnika... ich samych. Naopak, robia vsetko preto, aby ho nevnimali... otupia si nejak mozog, aby nemuseli spoznavat hlavneho hrdinu ich zivota, ich samych.
Takemu cloveku sa tiez neda doverovat. Doverovat sa da tomu, kto sa este nepozna, ale snazi sa o to. Takemu cloveku mozes doverovat.
Ako poznas ludi, ktori sa nepoznaju dostatocne? Vacsinou velmi jednoducho... ovlada ich vlastne ego, ich falosne ja. Nevedia kto skutocne su, ale myslia si, ze su niekto iny... a to niekto si vymyslelo ich ego. Samozrejme, taky clovek ide v zivote zakonite zlym smerom.
Posledna vec suvisi s predmetom tejto temy... teda aj s laskou.
Clovek, ktory ma strach a uteka pred nim, tomu tiez nemozes doverovat... aj ked sa snazi byt dobry, v realite to dopadne tak, ze ho ovlada ten strach a v strachu urobi zle veci. Ego a strach idu vzdy ruka v ruke... ego ma vzdy strach, ze strati svoju moc. Clovek, ktoreho ovlada vlastne ego je vzdy zakonite ovladany vlastnym strachom, a nie laskou. Naopak, clovek, ktory dokaze milovat svojim srdcom, dokaze aj odpustat, a strach nema... ak nejaky ma, je to len docasny strach, ale nikdy ho strach neovlada v zivote celkovo. Panom je on sam, strach ktory citi, je len jeho sluhom, ktory ho na nieco upozornuje. To je v poriadku, dokonca je to este lepsie, ako keby ziaden strach necitil.
Takemu cloveku mozes tiez doverovat, nezradi ta.
Ako vidis, v dnesnej dobe je velmi tazke hladat ludi, ktorym mozes doverovat, ale v prvom rade sa musis zacat menit ty, k rovnakym vlastnostiam, aby si takeho vobec dokazala objavit, vycitit, pritiahnut... to potom bude fungovat automaticky, ze vase aury sa pri vzajomnom stretnuti budu doplnat a pocitis to ako urcite sympatie k tomuto cloveku, budes mat pri nom dobry pocit a automaticky mu vediet doverovat.
Teraz to mas podla mna tak, ze okolo teba taki prechadzaju bez povsimnutia, proste si ich nevsimnes, a ty ich tiez nijak nepritahujes ani nezaujimas.

system

ovsem prekoho ako, ja mam radsej spravne sibnutych ludi, s ktorimi je sranda, lebo ja niesom typ cloveka co rad keca len tak o problemoch, o spravach, pocasi a politike ako to robia " normalny " ludia.

arrived

Ja nikoho úplne normálneho nepoznám :D Naco aj...sak hlavne nech ma dobre srdce, a takých je chvalabohu dosť . A je super že každý je iný , raz mám naladu na toho, inokedy na toho...takmer každý ma v sebe niečo co môže rozdávať

goriliazena

sejla pri tvojich slovach ma napadlo ci som ja vobec hodna toho aby som niekoho takeho stretla. predsalen si myslim ze je chyba asi vo mne. vsetci naokolo su v pohode a ja som len jeden z tych blbcov co si k sebe nevedia najst cestu. kaslem na to, kupim si papagaja

Sejla

system nechaj ma :D To bol môj subjektívny odhad, ale pointa nie je v presnosti. A tiež tu nechcem slovíčkariť o tom, čo som myslela tým "normálny"

system

sejla take nicim nepodlozene fakty ze dobro je 100000 x lepsie nez zlo... stavim sa ze ani nevies kolko 0 si za tou jednotkou dala :D a mimochodom je rozdiel byt normalny a spravne sibnuty... osobne si myslim ze normalny ludia su nudny :D

goriliazena

kurvafix nebol to odfajc, bola to rozlucka, to sa tak patri. plus p.s. som sama aj ked okolo mna tisic ludi. a ked som realne sama tak som sama lebo chcem byt sama.

Sejla

no podľa mojich skúseností je normálny človek tak 1 z 200 približne. Ale o to sú cennejší. Preto musíš spoznať aspoň 500 ľudí, aby si našla 2, 3. Ale ver tomu, že to stojí za to. 1 spriazdnená duša vykompenzuje tisíce citových kryplov, ktorí ťa za celý život možno nachvíľu naserú, ale nenechaj sa nimi demotivovať. "dobro" je približne 100000x silnejšie, než "zlo" a tak myslím, že ten pomer 1:200 je ešte good deal;)