Prečo mi je vždy zle v autobuse?

marwelous

ja týmto trpím od narodenia, nemožem cestovat nie len autobusom ale ani autom.Po asi 15 minutach začne mi byt velmi zle, a naposledy asi pred mesiacom som vracala, už si nosim do autobusus so sebou igelitku aby som nikoho neoovracala,ked viem že cesta bude trvat pol hodinu a viac.pred rokom ma brat niesol niekde sme museli zastat aby som sa vyvracala.

tie zákruty a ten smrad.

aj na dovolenky možem íst len lietadlom a vlakom ale už som bola aj v aute tkré nesmrdelo.

aj na detstvo mám spomienky ked ma niesol dedo, pravidelne som vracala a niajká suvislost sa nenašla či som sa predtým najedla či nie vracala som a to pretrváva do dospelosti a moje dvojča tak isto.

je mi to velmi nepríjemné ked v buse je vela ludi velmi sa ovládam potom vytiahnem igelitku a vraciam až tak že mi hádze hlavu od slabosti.

Maoam

ja to mam od malicka, akurat vtedy som tyckovala v aute, autobuse, v dospelosti sa toto nastastie vytratilo, ale len co sadnem do auta alebo busu, hrozne ma rozboli hlava a je mi divne, to mi este ostalo...

ano je to problem s rovnovaznym telieskom, za to nemozes

Voso

Ja keď sedím v aute v lete o pol druhej poobede a kuknem do MHD v BA, tak mi tiež nie je 2x dobre :) proste nalepený na sebe všetci a 40stupňov v ikaruse. Šupa

Cariboo

A komu uz je dobre v autobuse ???
Spytaj sa doktorky ci ti nieco neodporuci aby si netrpela. Ma to vela ludi :-( neviem teda o takych ktori by aj vracali ale dufam ze sa ti polepsi,inak budes velmi obmedzovana.
Sama si odpovedz ci sa ti to stava len v buse.ak ano moze to byt sposobene psychikou a tam uz treba vyhladat psychologa.

RNG

Statokineticke ustrojenstvo ma s tym vela spolocneho a caste zapaly stredneho ucha narusia balanc ludi, ale aj tam je dumbier ako protizapalovy uzitocny, tiez aj zlepsenim cirkulacie tam pomaha.

RNG

Dumbier je vyborny , ukludni zaludok a je dobry aj na cirkulaciu.
Ja ho nosim vzdy so sebou pri cestovsni, v kandizovanej forme.