Dobry celustny ortoped v Bratislave

Príspevok v téme: Dobry celustny ortoped v Bratislave
paullinka

Chcela by som sa spytat ake mate skusenosti s celustnymi ortopedmi v bratislave? Zaujimaju ma pozitivne aj negativne skusenosti. V minulosti som nosila strojcek ale zuby sa mi vratili do povodneho stavu - a ten nie je velmi dobry, preto zvazujem ze to skusim este raz. Uz ale naozaj nemam chut stracat cas a peniaze. Viete niekoho odporucit? Pripadne poradit komu sa vyhnut?

potkanik

No lacné to nebude, ja platím dokopy cca 3300 € a to nie je ani keramický ani nič :) Plus treba prirátať všetky ceny za dentálne hygieny počas nosenia a tak :)

zubky

Kolko ma moze vyjst.strojcek ked som uz dospela? Mam dost krive horne zuby ale nechcem.aby ma to.zruinovalo zrovna....

potkanik

V MidaDent sú super, veľmi milá pani doktorka aj sestričky, veľmi príjemná ambulancia aj všetko ostatné. Ja som tiež chcel skúsiť obehať viac ale som veľmi rád, že som do prvej išiel práve ku nim. Tam som aj zostal :)

evkaaa

ahoj paullinka, chcela by som sa spytat kolko ta stal strojcek v tom MIDADENT-e. Mam ten isty problem uz som raz noslia stojcek ale zuby sa mi poposuvali. Tak tiez hladam nejakeho schopneho zubara, ktory by mi pomohol uz natrvalo :o)

paullinka

Ahojte len keby to niekoho zaujimalo :) tak som sla teda do MIDADENT a som naozaj velmi spokojna. Keby niekto tiez hladal celustneho ortopeda a mal dake otazky kludne napiste.

paullinka

Dakujem za odpoved :)tak skusim tam zajtr na konzultaciu... a spytam sa aj na ten drotik.. viem presne aky myslis len som myslela ze to sa dava docasne, akoze citit to asi nie je, to si clovek zvykne len asi sa napr horsie cistia zuby potom. no opytam sa na to :)

lost

No tiez som sa cudoval, jemu to nepovedali PRED (bol aj na operacii celuste, takze ASI aj preto, neviem..), ale tak mi to povedal, ze taky drotik, 1mm hruby, na hornej celusti, za zubami.. Neviditelny, no citit asi bude stale :/

midadent nepoznam, to co som ti dal link to bol oradent.. teda tym som zveril svoje zuby a su OK (tam chodi aj ten kamos, co mal strojcek), ale myslim ze v dnesnej dobe je to plus minus jedno a vsetky tieto sukromne ambulancie su asi rovnake.. podnikatel si predsa nebude kazit svoje meno nekvalitnou pracou a sprostym pristupom ku svojim pacientom (tj. chlebodarcom).

paullinka

Do smrti? si robis srandu dufam... nosila som potom nocny akurat.. o nalepenom drote som pocula zvnutra ale tiez verim ze to je len docasne... hlavne som ale nebola spokojna vobec s tym zubarom, ani vysledok nestal za tu cenu... to ze sa vratili je dovod preco to riesim znova ale urcite chcem ineho zubara. na nete som nasla MIDADENT, ma s nimi niekto skusenost?

lost

zuby sa mi vratili do povodneho stavu

neni chyba v tom, ze ti tam nedal pernamentne (do smrti) nejaky drotik, ktory prave tomuto ma zabranit ?

nemam skusenosti s tymto, no jeden znamy ma, chodi sem maps.google.com