Zväčšené krčné mandle aj po desiatich dňoch uživania ATB

Príspevok v téme: Zväčšené krčné mandle aj po desiatich dňoch uživania ATB
Sedlo

Dobrý deň ,bolelo ma hrdlo a nedalo sa mi jest ani pit(iba z tažkostami) a bolest neustupila do dvoch dni tak som šiel ku lekarovi... ten mi povedal že mám hnisavú angínu a tak mi predpisal ATB penben
na 10 dni... po douživani som šiel na kontrolu, urobil mi výter hrdla(poslal do labaku,vysledky este nemam) a hrdlo uz bolo skoro zotavene a krčne mandle odpuchli a boli v normalnej velkosti. po dvoch dnoch od kontroly mi zase napuchli krčné mandle a vytvoril sa na nich zase hnis.bolest nepocitujem skoro vobec iba niekedy(minimalne bolesti) pri prehltaní. Tak uvital by som nejaku radu z vlastnej skusenosti alebo aspon informaciu ze to je zle a mam s tým isť hned ku lekarovi alebo nejake podobne informacie. určite ma znepokojilo to že tie mandle su zvacsene tak ako cez anginu a stale je na nich hnis respektive male biele fliačky.

elen666

Aspon nie som sama,co mam tento problem, ja ANT som spolu uzila 4 druhy, a nic mi nezabralo, mam ich aj ja zvacsene a opuchnute, dokonca aj biele vacky na nich mam , uz som obehala lekarorov 2 krcnych, imunologicku, liecim sa uz 6 týždnov a stale soplim a kaslem.Vyter som mala negat, a krvy obraz a ASLo vsetko mam OK.
Kde je teda problem aj u mna,?