Citim sa, akoby som pomaly umieral

Príspevok v téme: Citim sa, akoby som pomaly umieral
milan.t.

Dobrý večer, volám sa Milan a mám 21 rokov. Ešte keď som bol malý som býval často chorý (1-2 týždne z každého mesiaca) a lekári za výdatnej podpory mojich rodičov do mňa pchali enormné množstvo antibiotík a rôznych liekov. Domnievam sa, že to bolo kvôli veľmi zlému stravovaniu. U nás doma sa nevarilo, na obedy v jedálni som nechodil a jedával som len suchú stravu - chleba, konzervy, párky, klobásy, keksy, zákusky, langoše, pizzu, fast food...celkovo veľmi nekvalitnú stravu bez vitamínov a výživných látok. Užívanie obrovského množstva liekov a zlé stravovanie na mne zanechalo následky a mám veľa zdravotných problémov.

Mám problémy s erekciou, padajú mi vlasy, mám zožltnuté zuby, ráno a niekedy aj v strede noci sa prebúdzam spotený, po jedle často cítim nepríjemné pálenie idúce akoby smerom hore krkom, za posledné roky sa mi veľmi zhoršil zrak, bolieva ma krk a kríže, akoby z ničoho nič sem tam cítim bolesť niektorého prsta na ruke, mám biele čiarky na nechtoch a celkovo zničené nechty ako môj dedko, ktorý má 77 rokov, niekedy po prebudení cítim veľmi bolestivé kŕče v lýtkach a mám úplne necitlivú jednu alebo druhú ruku tak že s ňou nedokážem pohnúť, vôbec ju necítim, je akoby umrtvená a potom keď si ju druhou rukou začnem masírovať tak po chvíli zacítim bolesť, prúdenie krvi a cit aj schopnosť hýbať rukou sa vráti, mám stenovo bledú, zničenú a vysušenú pleť, na tvári mám čierne bodky a robia sa mi hnisavé vyrážky, kruhy a vrásky pod očami, som zoslabnutý, mám depresie...je toho veľmi veľa...kto ma nepozná si o mne myslí, že dlhodobo beriem drogy...nefajčím ani nepijem. Neviem čo mám robiť, cítim sa akoby som pomaly umieral...

irena g

Dakujem za odpoved.Prosim Vas je aktivacia vody sungitovou drtou ucinna?Ak ano,aky by mal byt spravny postup?Dakujem.

RNG

Zialbohu, kedze ja zijem v USA, nepoznam Slovensku miestnu situaciu, tj co vies zohnat na tamojsom miestnom trhu.
Padanie vlasov je casto dosledok zleho travenia, nedostatku jodu, zinku ci selenu, alebo inych hoermonalnycyh poruch.
V kazdom pripade, kazdemu doporucujem si doplnit to, coho mame systematicky malo v nasej potrave, opakujem znova a znova:
zinok, selen ,jod, vitaminy C,E D-3,pripadne aj zmes vitaminov B, mikrovlakniny a obcas nasadit probiotika, brat zdroje omega 3 olejov, najma EPA a DHA, a cistit si cievy obcas lecitinom . Pripadne raz do roka precistit telo enzymami a pecen protokolom dr Berksona. A pit hojne.

irena g

Myslela som tym napr.kym zozeniem produkty,ktore doporucujete,alebo z inych dovodov,cim by ste ich nahradili z domacich zdrojov?Prosim vas este jedna otazka.Velmi mi vypadali vlasy.Da sa s tym nieco robit? Cinska medicina uvadza suvis s oblickami,stale ma bolia oblicky.Dakujem.

irena g

Nechcem Vas okradat o Vas cas,ale dal by sa zostavit docasny krizovy program uzivania produktov z domacich zdrojov? Citala som,ze by bolo potrebne velke mnozstvo napr.zeleniny,ale je lepsie aspon nieco,ako vobec nic.Dakujem.

RNG

35 kvapiek 60% citricidalu, alebo 60 kvapiek GSE z NutriBiotic dava roztok s koncentraciou 720 ppm(720 mg na liter vody. Ten sa v tele postupne rozrieduje v hrsdle je plna sila, v zaludku polovica a menej, v crevach este menej, po vstrebani do krvi a rozriedeni do celeho tela to moze byt az 1/90, v tvojom pripade, tj 8 ppm. To je este stale dost na stafylokoky a ine infekcie.
Keby si si vsade v tele chcel zvysit koncentraciu az na 60 ppm, to sa da urobit len tabletkami, na stastie streptokoky su napr na slizniciach a nie v celom tele, takze tam su koncentracie vyssie, ako rozptylene po celom tele. Maximum co bezne odporucam je brat tabletky, 4 x 2, s obsahom 25 kvapiek GSE na tabletku(250 mg tabletky), to je 200 kvapiek GSE ekvivalent.
Nakazy , na ktore treba viac nez 60 ppm su malo liecitelne citricidalom inac nez povrchovo.
Mnohe nakazy ale maju vysoku toleranciu pre to, ze sa maskuju. Tj ked pouzijes odmaskovac(napr NAC a oreganovy olej) vies znicit aj mnohe z tych "odolnych" .

irena g

Prosim vas o vysvetlenie.Nerozumiem tabulke na citricidal.Ked je napr.uvedene A - 2000,tak je dostatocne mnozstvo tych 35 kvapiek na liter vody,ktore odporucate na 90 kg vahy? Mne vychadza,ze nie je.Tak je potom neucinny? Mozno ste to niekde vysvetlovali,ale je vela prispevkov.Dakujem za Vas cas.

RNG

Elektronicke diagnosticke pristroje zaznamenali v poslednom case znacny rozvoj, ale su este stale daleko od istych diagnoz, najma ked ich prevadzaju ludia len napochytro v tom zaskoleni
.Eugenika tj rekonektivne liecenie je este novsia a este o hodne neistejsia, ale rozhodne ju nemozno vylucit.
Osobne sa ale skor spolieham na konvencne diagnozy a doplnkove liecenie.

irena g

dakujem za rychlu odpoved.chcem sa este spytat,aky mate nazor na diagnostiku pocitacom napr.diacom,da sa verit vysledkom? a co hovorite na rekonektivne liecenie? dakujem za odpoved.