Krém na premastenie pokožky - ekzém

Príspevok v téme: Krém na premastenie pokožky - ekzém
Sona012

Poznáte nejaký dobrý, a hlavne účinný krém na premastenie pokožky na rukách? Je to kvôli ekzému, ktorý ma už dlhšie trápi. Zhoršuje sa to vždy, keď umývam riad a používam čistiace prostriedky. V poslednej dobe sa mi zdá, že mám suchšiu pokožku aj keď si umyjem ruky iba v čistej vode. Už asi 3 mesiace si stále pravidelne natieram ruky obyčajnými krémami pre hydratáciu pokožky, no bez výsledku. Stále to mám rovnaké. Preto by som bola rada, keby mi mohol niekto pomôcť, kto sa už s týmto niekedy stretol.

samanthas

Lipobase - najlepší aký som doteraz mala, ruky ma živia dá sa povedať, a veľmi ich mám suché hlavne v období jeseň zima. Takže odporúčam. :)

Sona021

Ďakujem za rady. Ten krém Lipobase Repair možno vyskúšam, momentálne som si kúpila tú vazelínu, je ľahko dostupná :D tak najprv vyskúšam ju a potom ak by sa mi to nezlepšilo vyskúšam aj krém Lipobase Repair. Ďakujem.

hviezdicka55

Agnes Indulona je dobra do istej miery, je fajn ale neprenikne do spodnych vrstiev pokozky takze musis mazat kazdu hodinu. Tento krem co som pisala nizsie je neskutocny.Staci si natriet postihnute miesto rano a temer do vecera si v pohode. to vazne neklamem..dlho som hladala, skusala vselico, aj z anglicka som si objednala ten po domacky vyrobeny jednou pani co s nim vyliecila dceru, ktora mala tazky ekzem ale az tak dlhodobejsie mi nepomohol.Naozaj skuste si o Lipobase repair pogooglit, nechcem teraz tu robit reklamu :D ale je vazne dobry.

emalea

Ja mám tiež veľmi suchú pokožku a pomáha mi tzv.čistá vazelína, občas si ju kupujem v Kaufl., je to taká
menšia dóza, nie je parfémovaná a veľmi mastná...a robí to dobre na pokožku...

Agnes999

Indulona je kral kremov na ruky. Ja mam tiez ekzem a aj alergiu na mnohu kozmetiku, nemozem pouzivat hocico ale Indulona je najlacnejsia a najlepsia