Vekový rozdiel

xxxy

ja som toho názoru, že ....
sa ti nebude páčiť keď vyrastieš, budeš mať ešte iných chalanov.
A načo by ti bol taký starý chlap?! :DD
Ja mám o 7 rokov staršieho ale niekedy by som ho vymenila za mladšieho :D

spaceboy

Ahoj, su pary s roznym vekovym rozdielom, to by teda nemalo byt prekazkou. Rozdiel moze byt v tom, ze on na zaklade svojho veku ma ine sexualne naroky a potreby nez mas ty vo svojom veku. Podla mna si este mladucke dievca na zacinanie sexualneho zivota. Ale nijako ta nechcem odradzat. Konaj podla seba. Na otazku, ci mas cakat kym budes mat viac rokov a on bude volny, ti odpovedam zaporne. Ako zivot plynie menime sa spolu s nim, jednak nase zaluby, vztahy, idoly, jenak nas vonkajsi vzhlad. Nevies, ci o niekolko rokov sa mu budes pacit alebo on tebe, tiez, jeden z vas si moze dovtedy najst ineho partnera kedykolvek. Ani nevies, ako rychlo a nahle sa mozes do niekoho zalubit.
Ak sa date dokopy, prajem vam vela stastia, ak bude na teba naliehat so sexom, bud opatrna. Okrem toho, ze to nie je zakonom dovolene pod hranicu 15 rokov a chalan by mohol niest nasledky, tebe by v pripade nechraneneho sexu mohlo hrozit otehotnenie. Si mlada na to, aby si sa uz teraz sa starala o dieta, a mala ho s niekym, komu momentalne ide mozno iba o uzitie si. Porozmyslaj nad tym.

Limberka

začala som si so svojím o 12 rokov starším partnerom keď som mala 13 rokov... so sexuálnymi vecami sme s obaja počkali... a sme spolu šťastní už skoro 4,5 roka... takže všetko sa dá keď sa chce - len to chcenie musí byť na oboch stranách :).. a hlavne city musia byť na oboch stranách

Lulita

si, medzi partnermi by mal byt vekovy rozdiel 7 rokov - podla psychologov, takze jemu doporucam 3 rocnu, ked ma 10

Dievča138

dakuejm za dopoved a to este neviem ci to vie :D mozno to na mne vidi ze sa vzdy na nho usmievam aj on da pohlad na mna tak uvidim a pre lasku sa robi vsetko nie? :DD

Meretseger

Bude sa ti chcieť čakať naňho 5 rokov?:) Zaujímavé odhodlanie, daj vedieť, ak ti to vydrží, bude to veľmi milé. Ináč taký vekový rozdiel je v pohode, druhý raz som v takom vzťahu a nevadí to. To ešte nie je tak moc. A on vie, že sa ti páči?:)