Prechod na povodnu farbu vlasov

Príspevok v téme: Prechod na povodnu farbu vlasov
kikaBB

Chcem sa vas opytat ako na to ... mam odfarbovane blond vlasy dlhe do pol chrbta, odfarbujem si ich uz 8 rokov, nie su extra znicene, ziadna slama, ani chemlon, ale je to vidno. Zacala som uvazovat ci by som si neprestala odfarbovat uplne, ale neviem ako na to a ci sato vobec da zvladnut. Totiz svoju farbu mam taku o nicom spinavu blond, ale vyrastky su viditelne. Zafarbit celu hlavu na tmavsie co najblizsie mojej povodnej? Alebo ist do tmavsieho meliru vo farbe povodnej ... ostrihat sa nechcem kvoli manzelovi :o)

Monitaaa

ak nechces aby to bola drasticka zmena, daj si urobit ombre vlasy. da sa to urobit aj naopak a to tak ze ti odfarby vrchnu polovicu vlasov na tvoju prirodnu a bude sa ti to prelievat do tej "peroxidovej" ktora ostane taka ako ju mas teraz, pripadne ten spinavy blond melir

zuzi74

Najlepsie sa priblizit k svojej povodnej farbe vlasov...ale konec koncov, staci ked si budes davat farbit len odratene vlasy pri korienkoch, nie po celej dlzke.

Iba Katka

Ja mám tiež špinavú blond a odrasty mi nebolo vidno, keď som si dala svetlohnedú. Nemusela som si farbiť vlasy aj 4 mesiace.