Štítna žľaza

Príspevok v téme: Štítna žľaza
leika

Ahojte,
akurát som sa registrovala a dúfam, že aspoň tu mi niekto poradí....
mam poruchu štítnej žlazy beriem eutyrox 25 kazde rano na lacno 2 tabletky...a mam problem s chudnutím....nemožem schudnut nai gram skor sa ta vaha len dviha a dviha.....budem vam vdačná za akúkoľvek radu, pomoc hocičo....
ĎAKUJEM

Tungsten

to je ťažko povedať prečo... ani to s tým vôbec nemusí súvisieť, možno ti chce len tvoje telo naznačiť, že by si sa mala viac hýbať :p znížená činnosť šž spôsobuje okrem iného spomalenie metabolizmu, ale s liekmi by sa to práveže malo upraviť. máš teraz hodnoty hormónov v norme? ja som mala najprv problém so zvýšenou činnosťou, váha mi najprv dosť stúpla, potom klesla, zasa trocha stúpla... ale vlastnou snahou sa mi schudnúť nedarilo vôbec, ani pred, ani po operácii, keď mi šž vybrali a nasadili euthyrox. až po skoro roku, keď sa mi hormóny konečne unormálnili, som zrazu aj schudnúť dokázala.
snaž sa jesť zdravo, hýb sa čo najviac, nič iné asi nepomôže... problémy so štítnou žľazou sú boj :(

Simka777

Ahoj,no na každeho tie lieky pôsobia inak..Ja som brala tabletky 2 roky a nepribrala som..Nemohla by ti dať lekárka ine lieky? Mna sa vždy pýta ake mam ťažksoti a tak..Skus jej povedať o tom, že priberáš...Ja mám šž už 6 rokov a nepriberám...klop klop klop.. :)