Rodičia, starší chlap, klamstvá, dno

Príspevok v téme: Rodičia, starší chlap, klamstvá, dno
chrobacka

Ahojte,
potrebujem sa hlavne vyrozprávať a nemám kde tak píšem sem.
mám 20 a nikdy predtým som domov nepriviedla žiadneho chalana. dokonca som doma ani nepovedala, keď som išla s nejakým von kvôli prístupu mojej mamy. tá tvrdí, že nemám si nájsť žiadneho frajera lebo že chodím do školy a že sa mám venovať škole. lenže pred dvoma mesiacmi som si začala s jedným. a tu je to komplikované.
on je starší odo mňa, robí tam kde mamina, nemá výšku, čo je podľa mamy veľmi dôlležité. všetko klapalo, v ničom ma neobmedzoval, mohla som si aj užívať života bez toho, aby mi to zakazoval. kvôli peniazom s ním určite nie som lebo nepatrí medzi najbohatších.
doteraz sme to na moju prosbu úspešne tajili, aby sa to u nás doma nedozvedeli aj keď jemu to trocha vadilo, ale v poslednej dobe sme si už nedávali taký pozor, aby nás nik nevidel. no a stalo sa, že dnes prišla mamina domov, že jej to v robote povedali tak som jej aj ja povedala pravdu a takú reakciu by som nečakala. ona ma kvôli tomu zmlátila. vymazala jeho číslo, všetky sms.
momentálne som v stave, že by som si najradšej niečo urobila lebo som sklamala našich tým, že som im klamala(aj keď už ani neviem, či je to ich najväčší problém, či je problém vek, či je problém on), ani sa s ním nemôžem stretnúť. od šťastného života som sa práve dostala na dno. neviem, čo mám robiť. :(

alibi

nedaj sa mlatit od mamy si uz dospela nedovol jej nasilie! fuj mlatit niekoho to je to najubohejsie co existuje tvoja mama by si zasluzila tiez riadnu bitku. zi si svoj zivot. DETI NIE SU MAJETKOM RODICOV.

pomaranc99

zato, ze ti zmazala jeho cislo a sms, zmlatila ta a nemozes sa s nim stretavat si sa dostala na dno?

nevies ako vyzera a co to znamena dostat sa na dno...

no ale aj tak mi je trochu nepochopitelne ako moze ina zena (hoci aj matka) zmlatit 20r zenu, zobrat jej mobil a mazat v nom? asi to nechapem...co mas 5 rokov ked sa nechas zbit zenou?

lost

Magy vidis, starsi partner a je na hovno :D

nema byt? nema na prenajom, kde zije, snad nie s mamou :D

"ona ma kvôli tomu zmlátila."
no ale starsi nestarsi, toto je trochu divny pristup, to treba uznat.

ale zase - klamala.. to sa tiez dnes dost bagatelizuje.

ano matka mala divnu reakciu, prehnanu, no ked ju niekto k tomu donuti.

nie je to ciernobiele..

Magy

aj ked si plnoleta, zrejme to s tym oosamostatnenim asi nebude take jednoduche, ako tu niektori pisu. plat na slovensku casto nedovoluje sa osamostatnit, vziat byt alebo dom do prenajmu... zrejme vsak bude nutne to riesit s partnerom a hladat vychodisko - teda najme odchod z domova. reakcia tvojej mamy je neprimerana a hranici az s trestnym cinom, ale to uz by bolo na inu diskusiu.
sama si urovnaj myslienky a priority a rozhodni sa, co budes robit. je to LEN tvoj zivot, mas ho len jeden a tak s nim aj nakladaj.

Agnes999

Tvoja matka je dobre drbnuta, inak sa to povedat neda. Takym ludom by mali dat zakaz rozmnozovat sa, lebo spravia svojim detom zo zivota peklo! Sa od nej odstahuj, vsak uz mas 20. Inak ta znici!

tbl555

dievča, máš 20, prečo by si sa s ním nemohla stretávať? prepáč, ale ja byť na tvojom mieste, názory rodiny by šli fakt bokom..
ak by si jej to povedala hneď na začiatku, vzťah by si možno ani nemala..