Psychicky na dne..

Príspevok v téme: Psychicky na dne..
jarka80

Ahojte,píšem sem lebo už naozaj nevladzem.Mam 33rokov,tri deti.Dve z prveho manželstva tretie s terajsim priatelom.Začalo sa to rozpadom manželstva vlastne som bola po oboch porodoch podvadzana manželom.Terajši vztah sa mi rozpadava pretože moj priatel nema NERVY na moje starsie dve deti.Jedno z deti mam hyperaktivne,ma problemy v skole a velke prepadava,nepíše čo ma poznamky nič...beham s dvoma mensimi denne do skoly sa vypytovat čo dnes brali lebo ten moj zas len vystrajal tu strati knihu tam zosit,psychicky je uplne ako naruseny.Exmanžel si na tie svoje spomenul pred rokom ked si nasiel priatelku a rozmaznava ich hračkami sladkostami vyletmi....ucenie a muky ostavaju samozrejme na mna.Ked ho poprosim o pomoc tak odvrkne-si matka vyrieš to.Dieta odnesie na vikend neskoro ho nosi domov a vtedy sa mame začat ucit čo sa samozrejme nestiha lebo po prichode nasleduje este hodinovy rev že sa ku mne musel vratit a ja sa s nim len učím.Bohuzial...nemam tolko penazi ako ex,viem mu dat len starostlivost lasku a zakladne veci.Vjeho očiach som nula.Vlastne som naničmama(((terajsi priatel ma milenku....nikdy nie je doma ale deti na nom lipnu ved im vsetko dovoli rano zapne rozpravku,na ranajky sladkosti....a zmizne.Cela domacnost je na mne,financne tak isto-vsetko ide z mojho platu.Ja platim ucty.Mam zaludočny vred,citim sa potupena,odkopnuta....ja už naozaj nemam chut žit.Nevladzem.

miso 99

magy ma pravdu .... treba si vediet postavit hlavu inak v tomto svete neprezijes .... teda neber to doslovne ... :D

Magy

jarka80 - nechcem aby to vyznelo zle, ale myslim si, ze velku cast sucasnej situacie si si zavinila sama.
dovolit obom muzom tolko, co si mohli dovolit, a navyse stale si mozu dovolovat, moze len hlupana. bez urazky.
rozhodne ti nezavidim hyperaktivne dieta.
ale poziciavanie deti exmanzelovi znamena, ze sa bude podielat aj na ich vychove, uceni... nielen na to, ze ich vezme do cukrarne a z casu na cas si zalepi dieru v svedomi o otcovstve.
vela veci stoji a pada na tebe. dam ti dieta, ale preberies s nim aj ucivo.
dam ti dieta, ale zajdes do skoly namiesto mna riesit problemy. atd.
asertivita sa tomu hovori. ak deti chce, nech sa podiela aj na ich vychove a nielen na ich rozmaznavani.
si mozno prilis dobra a snaziva, skromna a pracovita - obaja muzi (najme ex) to zhusta vyuzili a vyuzivaju.
je len na tebe, si to zariadit tak, aby si vsetky povinnosti rozdelila medzi vas troch. nie si sama na deti. ste uz traja.
co takto si ulohy vymenit a hodit decka exmanzelovi nech sa stara aby si si ty mohla aspon raz za cas ist s kolegynami sadnut na kavu, do divadla, kina...? mas na to pravo a pokial tvoj ex je tak bohaty ako pises, tak by sa nielen mohol, ale aj mal postarat o naklady na deti aj financne.

kriváá

bože všade to vidím snímam počujem aký HAJZLI sú muži a ženy si zaslúžia ocenenie za to všetko čo robia pre rdinu, podriadia sa,často aj zrieknu mnohých vecí v prospech rodiny a ženy všetko znesieme, zhltneme pre dobro rodiny a muži otrasné narodi sa postihnuté dieta amuž hned pomýšla že opisti matku s troma detmi,bezcharakterné špiny.

VYLOž MU KUFOR NIE SI SLúžKA,NEBUD SLUžKA.

take nieco

Ak vsetko platis, zbal sucasneho frajera a vystrc mu veci v kufri pred dvere. Na nic ti nesluzi, len mas z neho nervy, tak sa ho zbav. Tazko sa da povedat o jeho novej laske, ze je jeho milenkou, kedze ANI TY nie si jeho manzelka. Proste ta nahradil novym modelom a vase postavenie pred ludmi i Bohom je rovnake-ani jedna nie ste manzelka. Ty si mu sice porodila decko, ale tomu sa velmi cudujem, ze si sa na to dala, kedze nezvladas ani starsie dve deti. Ked si bude byvaly manzel brat deti na vikend nabuduce, pribal im ucebnice a zosity. Okrem toho, dieta by pripravu do skoly malo zvladnut samo, tzc. "ucenie sa" s detmi je kravina. Ulohy su vzdy na zaklade preberaneho uciva, decko by ho malo chapat uz v skole. Ak nechape, potom je bud chyba v ucitelovi, alebo v decku-inteligencne nestaci, nedava pozor, alebo nema zaujem. To uz je zalezitost vychovy.