Oplati sa mi s týmto chodiť k ortopédovi?

Príspevok v téme: Oplati sa mi s týmto chodiť k ortopédovi?
meow

Pred nejakým mesiacom,dvoma, som mala dosť udreté koleno, bolo opuchnuté, a pri ohýňaní bolelo, mala som tam podliatinu, nie celkom ako modrina.

Teraz počase už je to v pohode, no na kolene mi ostala ako taká hrča. Keď mám ohnuté kolená, viditeľne je to jabĺčko iné, špicatejšie, ako druhé.Aj na dotyk sa líšia. Proste nie je také rovné. Navyše, minule som sa udrela, keď som vstávala od stola, o nohu stola, ale veľmi slabo,no tá bolesť v kolene ma ochromila svojou intenzitou až som sa skoro rozplakala. Odznela až po väčšej chvíli. Netušíte, o čo sa môže jednať?

Monikam2015

Mám rovnaký problém mne však snímok robili po úraze a povedal chirurg že negatívny a teraz 6 týždňov prešlo a mam tam hrcu bandazovala som ho ale asi len 2 týždne potom mi kázala chodiť do pocitu bolesti ako to u vás dopadlo? Čo vám povedal ortopéd ja som k nemu objednaná až o 6 týždňov :-(

house

Ja by som bandazoval este aj teraz mozno nie celkom dobre zrastene, ale to by ukazal snimok, takze chodte k tomu ortopedovi, doporuci Vam bandaz.

house

mohlo byt aj mierne prasknute jablcko, ktore sa Vam samo zrastlo ale pretoze ste ho nemali zabandazovane vytvorila sa Vam hrca v mieste praskliny.Stacilo Vam koleno bandazovat a dnes by ste mali pokoj.