Chlapi!

Príspevok v téme: Chlapi!
Susienka

Ahojte, potrebujem radu .... Akurátne dneska som si smskovala s kamarátom, no kamarátom ako sa to vezme, spávame spolu, skoro všetok volný čas trávime spolu, maznáme sa, sme ako by vo "voľnom vzťahu" .. všetko bolo krásne cely rok a pol ... vždy sa mi ozval zavolal napisal ... ale posledný mesiac je to inak ... správanie má také isté, ibaže čaká kým sa ozvem ja .. a keď mu niečo vyčitam, alebo ma vytočí, keď sa udobrujeme povie mi že to ma tak skúša a zisťuje ako reagujem na také a také veci do budúcna ... Dneska sme si pisali a načrtla som mu že mi vadí že sa posledný mesiac ozývam len ja ..on my nato napisal, že on je stým kdo sa mu ozve .. nato som mu odpovedala že keby ja idem týmto spôsobom tak sa nevidíme mesiac ... a on ?? On mi nato napiše že "tak sa nebudeme vidieť mesiac čo už stebou " .. No ja mu vôbec nechápem .. Ja mám 19 on 24 .. ale je to proste nepochopitelné .. neviem či niesom na takéto veci rozumná alebo čo ( zato udávam vek ) má to vôbec zmysel tahať to dalej a budovať vzťah ?? pevný ???

doubledog

on sa sprava uplne prirodzene a predvidatelne, tak by sa zachovalo 98% chlapov v takejto situacii.

mate volny vztah, takze nema ziadne zavazky voci tebe.
a ked nema naladu alebo ho nebavis, nemusi sa pretvarovat a nutit do niecoho, ako to musia robit muzi v pevnych, dlhodobych vztahoch.

Mrska Silvuska

budovat vztah...???? eee, toto nie je na vztah....a pevny...???? ako pevny vztah alebo pevny penis? (pisem to slusne, tak to tu hadam aj ostane...) lebo tu pevny vztah nebude urcite nikdy a ten pevny penis by prave v tom vasom stave celkom bodol....

krutón

ale ano byvaju take aj ked malo, a byvaju aj pekne, ale tak mozme si za to sami ze zeny su ake su, aj ked decko nechavas robit co chces, rozmaznavas ho tak ta nakoniec posle do riti

krutón

asi si si ma pomylil s kasandrou, spytal som sa povodne preto lebo s tvojim nazorom suhlasim a tvoje odovodnenie beriem, ale treba brat tie vynimky, ktore mozu byt hanblive zeny, ktore ma osobne pritahuju, pretoze viem ze ich dobyvam preto ze su nesmele nie namyslene a ako pise kasandra nie kazda zena na teba musi mat naladu v ten okamih, to uz zalezi na schopnostiach a skusenostiach chlapa, aby to vycitil, kazdopadne aj odmietnut sa da s eleganciou co vela zien neovlada a zvysuje si tym samozrejme ego ked uz ten rozum a charizma chyba

Vemeno

Kruton,

to vsetko, co pises sa da slusne povedat. Ak nepovie nic, tak sa asi nechce bavit.

TTeraz napis ty. Ako ma muz rozoznat, ci zenu dobyva, alebo obtazuje, tym, ze za nou chodi?

kasandra

Vemeno- tvoje ponímanie žien je akési divné. Veď čo ak v ten deň žena, ktorú oslovíš má zlý deň, niekto ju naštval, niečo jej nevyšlo atď. Alebo sa jej nepáčiš :) Prečo by ťa mala brať hneď za menejcenného?

Vemeno

Kruton,

normalny clovek ocakava, ze ked niekoho oslovi, tak ten druhy rovnako ferovo odpovie. Ak to tak nie je, znamena to, ze toho druheho nepovazuje za dolezitego, alebo seberovneho. Cize zena, ktora sa hra na nedobytnu vyjadruje to, ze muza povazuje za menejcenneho. A ak to urobi hned na zaciatku, tak to znamena, ze sa s nou vobec nema cenu bavit, lebo je bud hlupa, alebo namyslena. A ked to urobi raz, tak bude muza povazovat za menejcenneho stale Plati to samozrejme aj naopak.

Vemeno

Myslim, ze sa dost precenujete, ak si myslite, ze muz by sa mal za zenou nahanat a bojovat o nu. Mozno tak u orangutanov, alebo u muzov, ktori chcu len sex je to tak. U normalnych ludi to skor chodi tak, ze ta mozno oslovi ako prvy a ked sa zatvaris dolezito, alebo ignorantsky, tak sa otoci a bude si hladat inu.