Parťáčka na chudnutie

Príspevok v téme: Parťáčka na chudnutie
ikonka

Ahojte,
snažím sa chudnúť už nejaký čas. Úprava stravy, pohyb. Žiadne diéty, chudnem pomaly. Hľadám niekoho, kto je tiež v procese. Občas o tom potrebujem pokecať a najlepšie s nejakou ženou, ktorá by ma aspoň trocha pochopila :).
Chcela by som postupne v priebehu roku zhodiť aspoň 25kg.
Ide to dole pomaličky, ale s tým som spokojná. Nechcem držať žiadne drastické diéty. Ak je tu niekto, kto je na tom podobne a občas by si vymenil zopár riadkov ako pokračuje, čo sa mu osvedčilo a čo nie, dajte o sebe vedieť :). prosím na email: slniecko140@gmail.com.
Ďakujem.

chikuita

podla mna lepšie chudne samej len zbytočná zátaž sa musíš prisposobit, to by si musela nájst niekoho blizkeho k tvojej povahe.a možno aj priliš vela športu škodí,alebo máš to už v sebe že budšeš furd trpiet nejakou nadváhou,torchu schudneš a dostaviš sa spat, je to v mozgu.

aj obézny ludia su roznorodý.koli chorobe som pribrala nemám vobec problém s priberanim kým som bola zdravá som bola uplne šithla, ale dodnes nie som vporiadku vobec neviem kedy sa možem do toho pustit je mi dost zle,choroba je strašná, nikomu som neverila že choroba može sposobit priberanie.akoby vašu dušu ovládol satan

janusique

Čavte.
Úplnou náhodou som natrafila na túto diskusiu. Viacero báb sa tu sťažovalo,že počas cvičenia a pri diéte pociťuje opačný efekt - priberanie- a to ich demotivuje.
Ja som síce mušia váha. Pred mesiacom som vážila 47kg, no rozhodla som sa, že si spevním, vyformujem telo a zlepším kondičku. Po mesiaci intenzívneho cvičenia (5 krát do týždňa + vynechanie večerného prepchávania sa cukríkmi)som pribrala na 50 kg. - tiež som bola trochu v šoku. PO premeraní mier som však zistila, že sú menšie na niektorých miestach ako keď som mala tých 47. Takže ja by som radila, namiesto váženia sa radšej premeriavať. Pretože cvičením sa naberá aj svalová hmota a tá je ťažšia ako tuk.

ikonka

Ahojte baby,
ja nechcem držať diétu, je to podľa mňa zbytočné. Držala som ich v minulosti a už to nechcem....
Chudnem aj bez diét...
Mám veľmi veľa naštudované o zdravej strave aj o cvičení...viem, čo a ako, len to dávam do praxe.
Potrebujem len niekoho, s kým o tom všetko môžem občas pokecať. Nemám sa s kým o tom rozprávať a riešiť to bez toho, aby som mu začala liezť na nervy. A niekedy sa potrebujem vyrozprávať, ako to ide a tak....vymeniť si skúsenosti, vypočuť podobné starosti ako s tým budem mať ja a tak :)

daliena

ahoj,

ja idem dukanovu diétu (pozri napríklad -odkaz odstránený- )... čo znamená, že chudneš pomaly bez diét? stále musíš predsa nejakú držať, či?

danka

JessicaI

Ak chcete pozrite si temu "kamaratka na chudnutie" najdete tam mozno nejake rady ako sa stravovat. Ja som napriklad precitala viac tem kde sa pise o chudnuti a vzala som si pre seba nejaku tu radu a inspiraciu.

susann

Ahojte,ja mam skusenosti s chudnutim, ak budete chciet ,kludne napiste,odpoviem na vsetky otazky :) . zuzana.putzova@gmail.com

orchidejka

ahoj. ja sa tiez snazim nejake to kilecko schudnut, celkovo by som chcela tych 10kg ale teraz v tejto faze by mi stacilo aj nejake tri a taka stastna by som bola. pretoze povodne som mala 65kg a cvicim kazdy den na rotopede cca tych 40min, brusaky a namiesto chudnutia som pribrala 1,5kg. neviem ci teraz idem vylucit cvicenie alebo co. ty si na tom ako? tiez nechcem ziadne diety lebo nemaju vyznam