Anjelske liecenie (na dialku)

pierko

Ako píše doubledog-problémy treba vziať stále do vlastných rúk,"pomôž si sám,aj Boh Ti pomôže".ADP písal,že je zlé sa modliť k anjelom.Ja sa stále modlím k Bohu,anjelov netreba uctievať,ani to neočakávajú,ale čakajú,kým ich človek poprosí o pomoc a aj keď to znie detinsky,človeka niekedy napadne to správne riešenie len tak.Mala som zdravotný problém,lieky nepomohly a prosila som v duchu o radu anjelov,stále to robím pred spaním po meditácii.Napadnú ma cez deň také veci,že by som na to nemyslela.Tak to bolo as s bylinkami.Od vtedy používam,zbieram,aj mi veľmi pomohli.A správne riešenie som už tak dostala neraz z ničoho nič.

pierko

Pozornosť k telu bolo pre mna stále prirodzené od 18 rokov,teraz mám 36 a som neprestala cvičiť.Ale potrebovala som niečo aj pre svoju dušu,teraz som viac vyrovnaná.

doubledog

od vyssich bytosti (ako su aj tzv. anjeli) mozes cakat pomoc, oni ti ju poskytnu radi, ak uznaju za vhodne.

ale necakaj, ze za teba budu riesit veci, ktore mas riesit ty.

anjelik*

Pozornosť k sebe samej neznamená pozornosť k telu. :o))
Len mi nedá nepousmiať sa nad slovom *duchovno*...keď pozorne pozrieš naň..pochopíš prečo. :o)) Čo nechtiac v sebe tento pojem skrýva. ;o) A bohužiaľ pre mňa sú všetky náboženstvá rovnaké..práve tou vierou v Boha. Pokiaľ sa budeš spoliehať na niečo, niekoho, že ťa spasí, zachráni, pomôže a viem ja v čo všetko sa dá ešte veriť..nuž stále zostaneš malilinkým dieťatkom. :o)

pierko

"anjelik" asi máš pravdu,viera v sebe je tá najdôležitejšia.Len asi potrebujem sa zaoberať aj s duchovnom,lebo doteraz som sa zamerala skôr na svoj výzor-cvičenie,cm,kg.To mi síce neuberie,ani nepridáva,ale som cítila,že potrebujem niečo viac,strašne veľa čítam,meditujem a zaujíma ma každá téma,takže každé náboženstvo v sebe niečo má(aj tak je len jeden Boh)

ADP

V biblii sa tiež píše, že diabol prichádza prezlečený v ovčom rúchu. Boží anjel obracia pozornosť k Bohu, títo naopak na seba, na svoju moc, na svoje liečenie a tým od Boha ľudí odvracajú. Odkaz dobrých anjelov je: choď k Bohu, modli sa k nemu, vyznaj mu svoje hriechy, snaž sa s ním mať láskyplný vzťah, lebo On ťa miluje. Toto ti však tí anjeli čo sa spomínajú v ezoterike nikdy nepovedia, lebo nemôžu odporúčať Niekoho, koho nenávidia.

anjelik*

Pierko, ak ti tvoja viera v anjelikov pomáha lepšie sa cítiť a byť lepším človekom, tak sa jej drž. :o) Nemusíš ju obhajovať, ale nezaškodí ti uvedomiť si jednu vec..že je to len a len viera a ako taká ťa deformuje a odkláňa od seba samej. Je jedno, či veríme v dobro alebo zlo...v konečnom dôsledku je to pre nás zlé. Lebo zabúdame na seba samých a stávame sa len a len obrazom tej viery. Ale takí sme...nerozoznávame, čo je ilúzia a čo pravda, najdôležitejší je pre nás ten príjemný pocit. :o) Ale asi lepšie viac anjelikov pokope ako jeden statný diabol. :o))))

pierko

Ano,to píše,ale rímskok.pápež v 1897 uznal učenie Tomáša Akvinského o anjeloch a aj Johanna z Arku bola zlá,že videla anjela a videla do budúcnosti?Gabriel archanjel predpovedal Márii,že sa narodí Ježiš a takisto sa zjavil anjel a oznámil,že Ježiš bol vzkriesený.Aký by mal zámer diabol,keď aj ja verím a anjeloch,cítim viac lásky,som lepšia,čo by diabol z toho mal?Nedáva to zmyseľ,keby som bola tým pádom skazená,horšia,tak nepoviem.Anjeli sú Boží poslovia a v Biblii sa o nich zmieni 300x.

ADP

Biblia hovorí, aby sa človek chránil veštcov a mágie. Anjelské liečenie je mágia, Doreen Virtue je jasnovidka a ezoterička. Celá ezoterika sa na duchovno len hrá. Za anjelským liečením sú práve padlí anjeli, ktorí predstierajú, že prichádzajú z neba. Človek sa dá tak ľahko oklamať.

pierko

Keď vyhnal Boh Adama a Evu z raja,tak poslala anjela,aby šiel na ceste pred nimi a dával na nich pozor.
Ja to nepreháňam ani z náboženstvom,ani s ničím,všetkého veľa škodí.Duchovný rast ma zaujíma,ale aj fitko každý deň musí byť.V zdravom tele zdravá duša.Keď niekto neverí,netreba presviedčať.Ani ja o tom nerozprávam okoliu,len jednoducho verím a to stačí.