Partneri
ZDRAVIE.sk Šport7.sk Rodinka.sk Klik-Klinik - online doktori
Internet.sk
Internet.sk ĽudiaĽuďom.sk Fony.sk ephoto.sk Dnes24.sk

Čislovanie v seminarnej/bakalarskej praci od uvodu

winki

Na toto sa používajú odseky, ale ako tu už bolo písané je to na dlho takto vysvetliť. Na nete je kopec podrboných návodou.

V jednoduchosti každú časť ktorú potrebuješ mať inak očíslovanú musíš robiť ako nový odsek teda na konci strany nedáš enter ale ctrl+enter.
Začneš.....Hlavná strana, podakovnaie, obsah - toto sú nečíslované strany a potom na konci poslednej nečíslovanej strany dáš ctrl+ enter a hodí ti to novú sekciu a už píšeš ďalej. Potom si dáš vložiť číslo strán a v nastaveniach sa s tým musíš ešte pohrať.

flegma

Ovecka - tak sa to dalo riesit v case, kedy stacila vytlacena forma :D
dnes treba vsetko odovzdavat v elektronickej podobe ako jeden dokument

0vecka

a tak rpinajhorsom sa to da spravit tak ze si clovek spravi druhy word dokumnet s prvymi troma stranami a neda tam cislovanie

Textová Inzercia

Stop suchej a olupujúcej sa pokožke!

Vyskúšajte novú kozmetickú masť Psoricol s výťažkami z rastliny Yucca Shidigera.

Zaujalo Ťa niečo? Zostaňme v kontakte!

Registruj sa na fóre a dostávaj emaily o nových príspevkoch v témach, ktoré Ťa zaujímajú.

Chcem sa registrovať

Prihlás sa k odberu noviniek a zaujímavých článkov

Čislovanie v seminarnej/bakalarskej praci od uvodu - Fórum - ZDRAVIE.sk