Riedke vlasy a okrúhla tvár

Príspevok v téme: Riedke vlasy a okrúhla tvár
TheLady

Dobrý deň, mám hneď 2 problémy (a 16 rokov)
Mám takú tučnejšiu tvár, nie veľmi ale dosť mi to vadí. čítala som že sa to dá zamaskovať vlasmy, lenže ja mám ešte k tomu aj trocha riedke vlasy, takže aj keď ich nahrniem všetky do predu vyzerá to divne. Kvôli typu tváre nemôžem mať ani chvost alebo čo, pretože potom tvár ešte viac vynikne :-( Vlasy si teraz umývam tým žihľ. šampónom z terna či odkiaľ... Rýchlo sa mastia a niekedy ich musím umývať každý deň, niekedy raz za 2 dni, neškodí im to?
vďaka za rady

amanda23

nauc sa sparvnepouzivat licenku,
ta moze prislis baculatu tvar krasne opticky zkorigovat, mozno by ti to vedeli v nejakom salone ukazat, ako si spravne nalicit licka, vlasy si zasadne nenechavaj v dlzke zarovo brady, ale dlhsie, po plecia...dali ti tu pekne nahlady - obrazky na pekny uces.

petkaAaA

ahojte... ten suchy sampon vazne neskodi? lebo niekde som citala, ze ano... resp. co je mensie zlo... umyvat si kazdy den hlavu alebo pouzivat ten suchy sampon? ja si musim hlavu umyvat kazdy den,lebo by som musela chodit asi po kanaloch :) a zda sa mi, ze mi vlasy zredli, tym ze si ich umyvam uz niekolko rokov kazdy den... dakujem za pripadne odpovede:)

Danielle24

Tak, skus si nechat narast dlhsie vlasy a zostrihat jemne dopostupna. to by mohlo pomoct. ja mam podobny typ tvare a vobec mi to nevadi. zistila som, ze vela ludom sa to paci, hlavne, ked sa zvyraznia licka, pery.. :)

roundface

CHVOST NIE ALE MALA BY SI MAT POLODLHé POSTUPNE OSTRIHANé DO TVáRE to znamená z bokov aj z hora včesané do tváre aby ti to zužovalo,a kup si suchý šmapon ti urobí objem do vlasov možeš použit aj každé tri dni neumývaj si často vlasy.

su muži ktorý kruhle tváre miluju,tý s konskou hlavou :)