Nezmyselné predsudky

Príspevok v téme: Nezmyselné predsudky
8saskia8

včera som sa dosť nepríjemne pochytila s priateľom. pozerali sme po dlhom čase video zo stužkovej na ktorej bol aj on. a príliš často som spomínala môjho bývalo - terajšieho spolužiaka. on sa nahneval, a povedal, že toho ma už dosť, že ho neznáša,že je to totálny idiot a už ho s nim nenam otravovať. Ja so spolužiakom veľmi dobre vychádzam, smejeme sa , zabávame sa, robíme hluposti. on si zo seba dokáže spraviť srandu, nehanbí sa, je za každú srandu. zas naopak môj priateľ to nedokáže, nie je za všetko, stále všetko vymýšľam iba ja. ale ľúbi ma aj ja jeho. Môj spolužiak je taký , že každý deň iná žena. ale ku mne sa správa super. proste ako slušný chalan.. vie mi poradiť a má v celku objektívne názory,..zas môj priateľ všetko ofrfle, protí všetkým niečo má, mojim spolužiakom , priateľom, ľudom mne blízkym, proti susedom. ľuďom čo zvidenia poznáme obaja..ale on ich vôbec nepozná, včera som mu povedala, že ma nevlastní, tak sa podľa toho aj správa. ale obliekol sa buchol s dverami a odišiel preč. už toho mám dosť ako mu to vysvetliť že jeho názory su proti mne? že s nimi nesuhlasim? vyjadrite názor prosím.

Slecna A.

Jaaaj Mimulus, to si ty...s tou zenou a manzelstvom bez sexu...zenou, ktoru milujes, aj ked to nikdy nebola tvoja dobra priatelka...jaaj, tak nic.. :)

8saskia8

mimulus : no svojho priateľa kalamať nebudem, nemám to z daleka také ťažké ako ty. dnes som našla chybu aj v sebe, pripúšťam , že niekedy s ním preháňam..ale už to bude OK, aspoň si myslím, ja som tým chcela dokázať to, ( asi podvedome, až teraz som si to tiež uvedomila, ) aby môj priateľ sa snažil byť pre mňa tiež taký " dobrý " (?) alebo aby som sa aj pri ňom zasmiala na jednoduchosti , hluposti a spontánnej činnosti..

Mimulus

Slecna A. z lásky sa už bohužiaľ nedá spraviť priateľstvo :( Je to veľmi smutné ale je to tak. Ja svoju manželku veľmi milujem a navždy budem ale máš pravdu - je to veľmi smutné ak sa neviem porozprávať s osobou ktorú neľúbim. Asi to bude tým, že mám depresiu a nikto o tom nevie, zrejme tým, že sa rok nerozprávame, nemáme sex a za ten rok sme sa 3x pobozkali. Ale toto je už iná téma.

Mimulus

Lenže ona nemá rada ani mojich kamarátov ale to by bolo nadlho. S mojej manželky už asi svojho priateľa nespravím, keďže sme priateľmi nikdy ani neboli :( Ale tie predsudky má väčšina ľudí, pretože je v tom ako hovoríš ,,niečo viac,, ale len v ich fantázií.

Slecna A.

Mimulus, nuz....keby si si najlepsieho priatela urobil zo svojej polovicky, nemusel by si sa takto "tajne" stretavat :D Nehovorim, ze robis cosi neskutocne zle...to nie. Ale kazde klamstvo raz vyjde na povrch a ver, ze tvoja zena bude veeeelmi zurit, ak sa to dozvie. Inak, preco neznasa tvoje kamosky? Nema nahodou len tak daky dovod na to? Muzi casto vravia, ze nemame dovod ziarlit na ich kamosky...Ale zvycajne tam cosi je, co vasim zenam vadi. Mozno aj to, ze sa dokazete uprimne porozpravat s kamoskou, ale so svojou zenou to neviete...A to je smutne :)

Mimulus

Pozri napíšem Ti to veľmi jednoducho. Ja som tiež zistil, že mojej Manželke vadia moje kamarátky tak som jej radšej povedal, že žiadne nemám a s nikým nie som v kontakte. Je to ale hlúposť ale niekedy musíš spraviť kompromis. Možno sa Ti to bude javiť ako bohapusté klamstvo ale ak má človek skutočného priateľa tak ho jednoducho ľúbi a dôveruje mu a za nič na svete by ho nevymenil. Koľké dievčatá žiarlia na kamarátky svojich partnerov? Všetky... Tie predsudky sú oprávnené a napriek tomu, že aj ja mám priateľky, mal by som problém keby mala priateľa moja manželka. Napriek tomu viem, že ho má. Vieš skutoční priatelia vedia človeka pochopiť vždy lepšie ako jeho partner! A platí to vždy, pretože skutočný priateľ vie o Tebe všetko. Nikdy už toho kamaráta nespomínaj a bude dobre. Ak sa s ním chceš stretnúť tak to sprav tajne a nehovor o tom.

8saskia8

ani náhodou , nikdy som nemyslela na to, že by som s tým spolužiakom mohla mať niečo viac.. a nespráva sa ku mne tak, len preto že som zadaná, poznám ho dlho, viem aký je..skôr som si uvedomila že viac vychádzam s takými ktorí takÍ ĽUDIA,ktorí si s ničím nelámu hlavu, nevadí im hocijaká somarina alebo sa dokážu.. " vynájsť " neviem , či je to to správne slovo..a ten kamarát bol iba príklad, je veľa ľudí, mne blízkych, ktorí su spolužiakovi podobní..A áno milujem svojho priateľa..okrem toho mi vyhovuje dokonale, ale kvôli týmto veciam sa stále hádame, s kamrátom by som nedokázala mať vzťah . určite. a nie je to ani medzi kamarátsvom a láskou. iba kamarátstvo

milli11

Mozno sa k tebe kamos sprava ako slusny chalan iba preto, ze si zadana. Mozno keby si bola volna, sprava by sa "inak".