Časte nutkanie na močenie

[zruseny22]

Nahodou sa urologicky caj nepije vtedy, ked clovek "nemoze" mocit, alebo su kamene? Ked som lezala na urologii s nefunkcnymi oblickami, vtedy mi tam robili urologicky caj, ale ved urologicky caj je mocopudny, nie? Nechodis kvoli nemu viac na to wc? Ak sa pletiem, tak prepacte.

modracik

harmanček, napiš mi na meil.Ja som to riešila 2 roky cez lekárov,stále sa mi to vracalo, až z toho vznikol chronický problém.Vzala som to do vlastných rúk, veľmi mi pomohli doplnky výživy.Nenechaj to spieť do takého štádia,rada Ti poradím, ak budeš chcieť./klikni na moju prezývku/

Beatrix99

Aj mňa toto trápilo a dosť dlho... Teraz sa to zlepšilo, lebo som pila ženské čaje (konkretne afroditin čaj zdravia-alebo krásy? :D). a taktiež urologické čaje, A daj tomu pár dní a bude lepšie. :)

cruz

Presne toto som mala ja a trvalo to asi mesiac ...
Mala som dajake kokovite bakterii ...

Doktorka mi dala antibiotika biseptom 480mg
tie som brala 3 tbl ráno aj večer a odvtedy sa to neobjavilo ale zajdi k lekárke ...

urinal aj čaj som mala ja ale to je proti zápalom a ten som nemala lebo pri nom su bolesti.

harmancek

takže ma to neprešlo tak som sa rozhodla ísť s tým k lekárovi a ako na just má moja obvodná dovolenku ... myslíte že môžem ísť s týmto problém aj ku gynekologicke?

orchidejka

a uzivas to pravidelne? obycajny urinal (nie forte) sa moze 1 tobolka az 6x denne. takze ak si tolko neuzivala tak zvys davku, samozrejme ten urologicky caj, hlavne vela velaaaa tekutin sa odporuca pri zapaloch mocoveho mechura, tak isto brusnice su vyborne pri tomto probleme a ak ti to prejde tak neprestan hned ten urinal uzivat, zmierni davku na 1 denne lebo on sa ma uzivat aj preventivne. ak by ti to ani tak nezabralo, tak navstiv lekara...predpise ti antibiotika, s velkou pravdepodobnostou biseptol.