Spravanie zeny po rozchode

Príspevok v téme: Spravanie zeny po rozchode
unknown89

zdravim .. tato otazka je skor smerovana na zenske pohlavie ...

S priatelkou som bol cca 3 mesiace ... je tomu asi tak 5 mesiacov co sme sa rozisli ... rozisli sme sa hlavne koli mne .. robil som chyby .. nespraval som sa k nej pekne, nevazil som si ju , klamal som jej ...ale tu v podstate nejde o to ... vcera som jej pisal po dlhej dobe za vsetko som sa jej uz milion krat ospravedlnil z hlbokeho srdca som vsetko olutoval .. uplne som sa zhodil ako chclap .. ale potreboval som to .. myslim na nu kazdy den ... a velmi ma to trapi .. pisal som jej ako ju mam rad , ako ma vsetko trapi co som jej spachal ... ale ona je strasne zla, hnsuna, arogantna ... napisala mi ze ju uz nezaujimam ze som jej ukradnuty .. tak preco je vlastne na mna taka hnusna ?? chcel som byt len kamarat aby sme spolu vychadzali, chcem byt s nou za dobre .. no ona o tom nechce ani pocut ... ako v takej situacii rozmysla zena ?? je na mna stale nasrata ked sa tak sprava ??

okoloiduciXY

unknown89: "nikdy som na nu nepovedal ani pol zleho slova .."
v prvom príspevku toho veru bolo viac ako pol slova.
ak som to správne pochopil, najprv na ňu kydáš ("ale ona je strasne zla, hnsuna, arogantna"), potom si sa k nej nesprával pekne, klamal si, o chvíľu si jej nič tak zlé nespravil, teraz vravíš zas že si klamal a nikdy si na ňu nepovedal pol zlého slova. nejaké je to celé pokrútené podľa mňa :)

miauu

unknown89: skor sa tak chova aby sama seba obranila pred tebou, je to celkom logicke...sprava sa hnusne, aby si ju nechal, nekontaktoval
poznam to, kebyze sa mne zas ozve byvaly po tom vsetkom co mi spravil, ranil a dokonca vyuzil co som zistila po stvrt roku..asi by som sa spravala tiez odmietavo kebyze to skusi zas

unknown89

nie zle ste ma pochopili ... v zivote som nelutoval ani jedneho ospravedlnenie ... robil som to vzdy rad a uprimne ... zhodil som sa tym ze som jej predvcerom povedal veci ktore som si ako chlap mal nehat radsej pre seba ... teda boli to veci o mne ... ale uz mi to bolo vsetko jedno ... kontakt som s nou prerusil vymazal som si ju odvsadial .. ale nahodou som na nu natrafil na jednom chate ... je to 4-5 mesiacov no ja ju mam stale strasne rad .. nazoaj nebol den ked som na nu nemyslel ... klamal som jej v osobnej veci .. a to v tom ze som bral urcitu dobu antidepresiva ... ale to je nepodstatne ... viem ze mi nieje povinna odpsutit, ja na nu ani netlacim .. raz som ju o to ziadal povedala ze nie .. respektujem jej rozhodnutie .. nikdy som na nu nepovedal ani pol zleho slova .. je to super dievca .. skoda ze som si to uvedomil az neskoro

Agnes999

Si uplne nezrely a nevies mat normalne vztahy. TY s nou chces byt zadobre. A teraz to beres tak, ze ona je POVINNA ti odpustit, lebo TY si sa tak rozhodol. Spravas sa ku nej furt hnusne, aj po rozchode, vobec ju nerespektujes ako cloveka, nie je pre teba rovnocenny partner. Ty nieco chces a ona je povinna ti vyhoviet. Si sebecky a egocentricky, zaujima ta iba to, co je pre teba dobre a chces aby sa ti druhi vo vsetkom prisposobovali. Dobre urobila mlada ze ta po troch mesiacoch odkopla, viem si predstavit ake peklo s tebou mala. Tak jej uz daj konecne pokoj!

anjelik*

Unknown, milovať niekoho znamená pochopiť ho. :o) Tri mesiace sú ale na to asi príliš krátka doba. A sám vravíš, že si nebol zrovna vysnený princ. Teraz očakávaš, že sa všetko na dobré obráti. No bohužiaľ, to sa málokedy stáva a ak áno, skôr u *vyzretejších* bytostí, ktoré sa dokážu preniesť cez vlastnú bolesť a vcítiť sa do toho druhého. Jediné, čo ti zostáva, je zamyslieť sa sám nad sebou, seba analyzovať a možno sa v budúcnosti vyhnúť podobnému správaniu, aby si po pol roku zase nemusel ľutovať a očakávať pochopenie u nejakej ďalšej dievčiny. Nikdy nebudeme žiť život toho druhého, tomu druhému sa vieme iba priblížiť a je na nás, ako sa nám to podarí..a aké spomienky zanecháme v tom druhom. Výčitky svedomia sú pre tých, ktorí ešte nepochopili, že sú sami zodpovední za svoje správanie sa k tým druhým a nesprávajú sa tak, aby ich nemali. Na to mysli pri tom, keď sa zase rozhodneš spojiť svoj život s niekým. ;o)
Mirek, áno, platí , že podobné sa pritiahne. ;o) Príspevky hodnotíš podľa svojho aktuálneho pocitového stavu..a tak tam, kde ja napr. čítam iróniu a nadhľad, ty čítaš feministické poučky. Tak asi dýchaj trošku veselšie a voľnejšie. ;o)) Pretože potom nazeráš na svet veľmi skreslene...a to platí bez výnimky pre každého..potom sa veeeľmi ťažko hľadá to, čo sa tak vzletne nazve *pravda*. :o)))

mirek

no som sa mal do coho zapojit, vy dve ste jak supy =, femi prispevok bol reakcia na prispevky 10:18 a 10:19, obdobie frustracie a hadzanie viny na inych uz mam snad za sebou cize s tymto na mna nechodte, maoam moze byt mozno si take podvedome vyberam, znamena to ze aj ja som arogantny a nechcem si to priznat?

Leela333

Idem ti odpísať skôr, než si prečítam diskusiu...

Takže v prvom rade ma zarazila veta "úplne som sa zhodil ako chlap". To pre vás chlapov je ponižujúce ospravedlniť sa za niečo? A z toho, čo si napísal toho bolo dosť by som povedala. A v druhom rade, ona sa v tebe dosť sklamala, čuduješ sa? Zrejme je to len jej obranný mechanizmus ako si držať od teba odstup, aby si s tebou náhodou znova nezačala. A nemôžeš sa jej čudovať.

Idem na tú diskusiu.

Maoam

nesla by som s tebou na rande :-), prepac

nie, riesit to vybijanim sa na dievcatach, nie je to najstastnejsie riesenie, mozno by si mohol popremyslat, preco ta pritahovali (-uju) arogantne dievky, ono vzdy sa pritahuju ludia, ktori sa vzajomne podmienuju, takze je to 50:50

ak nechces arogantne dievky, tak daco v sebe musis asi prepnut

Dadula56

Zaujimave, cize ty suhlasis s nazormi v tejto teme, ale prisiel si sem, aby si ich nazval "feministicke" (co je myslene ako pejorativum v tom kontexte) a poukazat na to, ze zeny sa nespravaju dokonalo. Cize ako pises, vybit si frustraciu. To uz je dost silna frustracia, ked si ju potrebujes tymto sposobom vybijat. Mozno by si s tym mal nieco robit.