Päty - výrastky alebo čo to je

Bibi3

Ja neviem či som mala priamo ostrohu, aj keď na rehabke to niekto tak aj pomenoval, ale behavam a boleli ma istú dobu päty. Pomohol mi najviac Ostrohovnik. Pak som mala Hekla Lavu.

pavol58

Pekný deň všetkým. Mal som podobné problémy, skúšal som veľa vecí čo sa tu okolo píše a keď už som nevedel kadiaľ kam, našiel som a vyskúšal Ostrohovník - medenú podpätenku. Úľava sa mi dostavila už po niekoľkých dňoch. Nechápem to, ale zabralo mi to. Škoda, že som na to neprišiel skôr. Hlavne zdravie.

Martina24

Trápila ma už takmer rok bolesť priehlavku a niekedy tá bolesť bola intenzívna, hlavne ráno alebo počas dlhšej chôdze a stati na nohách. Veľmi mi pomohli ortopedické vložky www.medicovi.sk. Bolesti ustúpili . Skvelé pri nosení lodičiek, aj pre diabetikov a ľudí čo majú problémy s rovnováhou.

moloko

Mám taký istý problém, už 3 týždeň ma bolí päta, ortopéd odporučil ožarovanie a dal mi lieky - ARTHROTEC, hneď 1. tabletka zabrala, natieram kvapkami - ROWATINEX a používam sprej - ŠAOLÍNOVÝ OLEJ, plus tabletky - VYHLAZENÍ SLONOVÉ KOSTI 3 x 4. Dodržujem kľudový režim a je to lepšie, Ale pre istotu mám kontakt - Ortopedickä ambulancia v Bratislave MUDr. Lazar - jednorázová vlna, určite vyskúšam.

zvolencan22

ja tiez mam kostnu ostrohu bol som aj na razovej vlne celych pät osetreni stalo ma to 100 euro a tiez mi to nepomohlo tu ostrohu som tam stale mal ale potom som si kupil kvapky rowatinex za 7 euro a citim mierne zlepsenie ako keby sa mi ta ostroha rozpustala. Viem ze tie lieki su len na vnutorne pouzitie ktore rozpustaju oblickove a mocove kamene ale skusil som si nakvapkat na petu zopar kvapiek nechal som ju otocenu smerom do vrchu aby mi tie kvapky samovolne stiekli pod kozu pety a nechal som ich posobit asi tak 5 minut a potom som ju dal na zem a po dvoch tyzdoch mi uz bolo lepsie robil som to 3 krat denne len ono sa vam to nema kde vylucovat a to co sa mi rozpustilo ostalo v chodidle. Lebo bezne keby som to uzival vnutorne malo by sa to vylucovat mocovymi cestami.

ameon

tiež som mala ostrohu na pate začali to liečit najprv injekciami co mi vobec nepomohlo naopak bolesti boli neznesitelne samotná injekcia bolestiva nebola ale ucinok po nej ...potom ožarovanie ktoré taktiež nezabralo ...našťastie mi jeden kamarat poradil laser a asi po 7 dávke bolesti uplne ustupili a mám pokoj už peknych pár rokov ..takže jednoznačne odporúčam laser ako prvú možnosť liečby nakolko všetko ostatné bolo len zbytočne dlhé trápenie... bohužial však postup lekarov je taky ako som opisala... dufam ze moj názor niekomu pomože tak ako pomohla rada mojho priatela mne ..želám pekny den

pedropedro

Dobry den,mne pomaha macanie noh v sode bikarbone- macam nohy 7 krat do tyzdna v tej istej vode do ktorej kazdy den davam 10gramov sody bikarbony,upozornujem,ze tuto vodu pocas 7 dni NEMENIM.Ta voda sice po niekolkych dnoch nevizera vabne, ale urcite nesmrdi.Voda ma byt tepla,ja si ju ohrievam spiralou,ktoru zahacknem o malu kompotovu flascicku,aby tu spiralu netrebalo po dobu ohrevu drzat.Nohy macam rano a vecer.Proceduru opakujem,ked sa mi stav zhorsi.