Prstovanie

Príspevok v téme: Prstovanie
evansy45

ahojte...ja sa len chcem opytat.totiz s priatelom sme viac ako pol roka uz spolu chceli by sme vyskusat aj nieco viac:P ale nie sex.najlepsi sposob je asi prstovanie,len mam problem,ze som to este nerobila s nikym,jedine sama aj to nedoslo k orgazmu, asi sa neviem uvolnit.ale som hned na zaciatku velmi vlhka a pri predstave,zeby aj moj priatel mal prsty od toho sekretu tak mi naskakuju az zimomriavky.asi to je normalne ale mne sa to nezda.az ma to odpudzuje a hanbim sa pred nim....ake to je? (myslim to vazne,mam viac ako 18:Ptak seriozne odpovede)

evansy45

xr,ved to ze su to chlapy:Da dalsi rpoblem je ten ze ked do mna konecne vosiel sice sa snazil no mne to ziadnu rozkos neprinasalo.som z toho dost zmetena preco sa to nedari,ale vsetko to je asi len o cviku a uvolneni

xr

ano aj u mna to chce ten spravny smer, aby som sa citila dobre... ale to treba len trpezlivost a prax, ak ta chce priatel uprimne uspokojit tak sa to nauci - ale pozor su to chlapi, takze im treba dat jasne instrukcie, a ak ani sama nevies tak si to vyskusaj doma v pohodli a potom mu to vysvetli...

evansy45

nepotrebujem pribehy:D len trocha teorie :Puz to mame za sebou,ale nejak sa nevie do mna vopchat amna to hrozne boli.ani nie to, ked je dnu,ale ked vchadza,treba urcity smer a to sa nam podarilo len raz.

janozhor

bohuzial uz nemam frajerku :(, v opitosti podla v nej nehorazne velkej, ma podviedla... avsak aj teraz po troch mesiacoch tvrdí že, v tych veciach, som bol nenahraditelný a uplne ma zboznovala v tom ... cize ak by si bola z tych ze , frajera tam jazykom dole nepustim lebo sa za seba hanbis ci co, tak ti garantujem ze raz ho tam pusti, a ked on bude vediet co a ako , tak uz nikdy nebudes ani na sekundu vahat :) ale ako na to to už je tema iná :) vždy hlavne s laskou :) a fakt neviem či som taky sám, ale najviac ma vzrusuje to ked muz robí tam dole žene dobre , aj ked pozeram videa , tak len a len to :)

evansy45

janozhor :D dakujem,konecne nejaka normalna reakcia od chlapa.som si teraz o cosi istejsia;) a ta poznamka....hmmm :Dfrajerka musi byt rada zeta ma:D

janozhor

mám 19, mal som len jednu frajerku, aj sexualne ... čiže nejsom nejako extra skusený, ale ten sekret to nieje niečo za čo sa mas hanbiť,práve naopak, chcel som nech vždy tečie , strieka čo najviac, lebo tym ukazuješ ako ta ten druhy vzrusuje ... tie štavy, vlchkosť všetko to ... to bolo prave to najvzrusujucejsie ..., keď som videl že to čo robím ju vzrusuje, prave to bolo to najkrajsie pre mna ... (a taka perverzná poznamka na koniec : hneď by som si znova lízol ) :))

M 25

už to prosím ťa nerieš..
všetko podstatné sme ti tu už napísali .. tak čo ti ešte nie je jasné??

ak je ten tvoj chalan dosť inteligentný, tak nebude riešiť tvoj sekrét z pošvy :D

evansy45

mozno to vyznie naivne , ale nemyslim si,ze ma chce oputit po tom ked mu nedam :Pna tolko ho uz poznam.len mi to pride trochu....no...nechutne,ked tam chalan strci palec a vytiahne to totalne omazleny s "cimsi".ako to beriete vy chlapi?