hladam pricinu

Nena

Hlavne treba mať kríže v teple, aj cez tieto teplá! Nezdá sa to, ale stačí, že sa trochu spotíš, fúkne vetrík a je to. Ja mám chronický zápal močového mechúra, mne stačí, že mi je trošku zima na nohy a už je zle. Uvidíš, ako ti dopadnú výsledky ale odporúčala by som navštíviť aj urológa.

melissa

môže to byť gynekologický problém- zápalové procesy, niečo spojené so sexuálnym životom-nevieme, či máš stáleho partnera, používate ochranu.... dnes nie je problém niečo chytiť, navštevuješ kúpaliská..., môže to byť urologický problém- močová infekcia, ľadviny,dnes dievčatá chodia v krátkych sukniach, tričká po pupok, čo bude mať veľký vplyv na ich zdravotný stav za pár rokov... Rovnako to môže byť chrbtica...
Gastro... Začni návštevou gynekologa,urobí ti USG,odbery, môže dať vyšeetriť moč a potom postupne vylučuj. pričina musí byť.Drž sa, príp.informuj, ako si dopadla!

nati

nie nespravil sa lebo to bolo len na chvilu..ale ja sa bojim...preto sa pytam ..dnes som bola u gyndy a robila mi vyter som zvedava na tie vysledky ...takze nemusim sa bat..