Ahojte, mám doma veľa jabĺk, ktoré potrebujem spracovať a zaujíma ma ako to mám urobiť, aby v nich zostalo čo najviac živín a výživných látok? Zatiaľ z nich pečiem koláče, ale to asi nie je najlepší spôsob. Ako to robíte vy? Nie len pri jablkách, ale pri spracovaní ovocia a zeleniny celkovo.
Ako zachovať živiny v ovocí a zelenine?
Arabinogalaktan powder aj glucomanan powder , aj modifikovane citrusove pektiny kupujem z Swansonvitamins.com
Samozrejme su aj ine zdroje, pozri cez Google.com
Kde kupujete arabinogalaktan a glucomanan?
Doma ale tych -30 v mrazaku asi nedosiahneme. Kde kupujete mikrovlakniny a ako ich jete? Ja som si to dala do flase s vodou, ale nedaju sa rozpustit, vzdy to klesne na dno.
Mrazenie pod - 30 stupnov celzia zachova najviac a najdlhsie.
Priemyselne sa da vysusit za mrazu(lyofylizacia), co tiez zachova vacsinu zivin dlhy cas.