Čo tym vlastne cieli?

Príspevok v téme: Čo tym vlastne cieli?
janeviem90

Ahojte...neviem čo mám robiť:((((( stalo sa vám, ze chlap sa na vztah necíti,lebo vraj ma nelubi...no napriek tomu chce so mnou pisat...vidieť ma....dotýkaťsa..ma....bozkavat sa so mnou...prripadne aj
so mnou sex.....sme v kontakte asi rok...
môže časom byt z toho nieco vazne???? Poradte mi nieco:(

simi234

ci sa nieco zmeni...to neviem....asi skor nie...
ale ak ta mat nebude, nebudes s nim komunikovat, podla mna mu po rozume pobehovat budes....

janeviem90

Agnes....kto vraví ze do smrti?????
Ja ked by som toho človeka nelubila a nemala rada, tak s ním nie som......a ani s ním nepíšem...Škoda ze chlapi to inak chápu a stačí im sex... I ked ja s ním nemám ani to:)

Agnes999

janeviem no len aby si nebola raz prekvapena. to, ze ti hovori, ze chce s tebou udrziavat taketo sexualne kamaratstvo do smrti a ze si ziadnu zenu nehlada a nikdy ani nechce su pekne kecy a sposob, ako ta udrzat. uvazuj, preco ti uz rok hovori, ze sa na vztah neciti a ze ta nelubi? si myslis, ze nikdy nestretne taku, ktoru bude lubit? si fakt naivna.

janeviem90

Muc....az taka mladá a naivná nie som.....a hrdosť mám...ved vyše 5 mesiacov s ním nesexujem...dokoncasom kontakt prerušiť chcela...

janeviem90

Agnes....mudry nazor....diiik....len to, ze on je opak teba....to skor prerusim s nim kontakt ja....ako on mňa odkopne..
Viem to...a to co tvrdil, tak iné ženy ani neriešil....

muc

nic vazne z toho casom nebude...

si zrejme mlada a naivna, tak to on vyuziva...

si zrejme len zaplatou na obdobie kym nema inu...

halo, halo dievca, zobud sa uz a maj svoju hrdos...t

Mimulus

Agnes999 tak asi by sme si nerozumeli ale je to krásne napísané. Takto to v živote chodí. Si stelesnený realista :)

Agnes999

Co na tom nechapes? Stretava sa s tebou, lebo mu je s tebou dobre. Sexuje s tebou, lebo mu das. Nelubi ta, vztah s tebou nechce. Za rok nazor nezmenil a ani nikdy nezmeni. Ma ta len docasne a ked stretne nejaku, ktora mu bude stat aj za vztah, do ktorej sa zalubi, tak ta odkopne. Co je na tom nepochopitelne. Si lepsie ako nic a este mu aj podrzis.