Nadmerné užívanie antidepresív

Príspevok v téme: Nadmerné užívanie antidepresív
Martinkoooo

Dobrý deň. Priateľkina mamina mala ťažké obdobie kôli jej mužovi, s ktorým bývala. Doktor jej predpisoval nejaké antidepresíva, lieky na spanie, a všelijaké možné tabletky aby sa nezrútila pri ňom. Lenže asi pred mesiacom sa už odsťahovali.. doma bol klud pokoj, nemusela nič brať, ale aj tak tie lieky bere. Teraz je stále nervózna, začala biť svoje deti a podobne. Môžu tým súvisieť tie lieky? nemala by ich vysadiť?

Laurooo

Agresivitu v niektorych pripadoch sposobuje najme neuroleptika (antipsychotika), ale pokojne to mozu vyvolat aj AD, kazdy reaguje individualne - najznamejsi je asi pripad fluoxetinu, kedy nejaka zasa roztrahal vlastnu dceru :D

RNG

Kedze AD su navykove, tak ako aj lieky na spanie, casto pri snahe ich prestat brat sa to vypomsti mesiacmi dusevnych problemov. Preto nikomu neradim zacat brat tieto casto velmi skodlive lieky, ktore nakoniec mnohym vobec nezaberu aj tak. ale rovnako mnohym len poskodia.

Mimulus

kotkodak - súhlasím.

Čítal som tu už veľa tém o tom ako sa ľudia stávajú od tých liekov , ktoré im predpísal doktor agresívnejšími ale kto vie.