Žiarlite keď sa priateľ ide niekam bavit bez vas?

stela55

nechám ho ísť nech sa zabava,a nech si to užiie.Niekedy príde až ráno mne to nevadi viem že bude stat stale pri mne.

paganstorm

ked ide s kamaratmi nemam s tym problem, často vezme aj mňa, kedže si s nimi rozumiem a su fajn, viem, že mi na neho daju pozor :-D proste si urobim na ten večer vlastny program, ked viem že budu tam aj slobodne baby okomentujem to (dosť hlasno, to sa nezapriem) ale nezakazujem mu nič

LanaDeeelall

Tony my sme s priateľom na seba žiarlili a bohužiaľ opravnene lebo on urobil na začiatku vzťahu čo nemal a ja som mala vo všeobecnosti viac chlapcov kamaratov ako dievčatá a vyriešili sme to tak, že raz ide on von v pohode a ja nerobim sceny a potom naopak. Ale je to len malokedy , napišem aby si si vedel predstaviť - asi raz za 3 mesiace. No a potom chodime von už len spolu so spoločnými priateľmi, ale my už pomaly ani nepotrebujeme spoločnosť, sme sami svoji a tak nám to už vyhovuje.
Takže to že sa ofučí je úplne prirodzené, surovo ju pošli VIACKRAT von s jej kamoškami a bude jej zaručene lepšie! garantujem.

Slecna A.

Nie, nikdy som na nieco taketo neziarlila...skor som bola smutna, ze som sa nemohla tak dobre v tej chvili zabavat spolu s nim...Ale vyslovene ziarlit??? Mylime si nase vztahy s vazenim? S ovladanim myslienok? Ak s niekym chodime, neznamena to, ze nam partner patri a ze mame na vsetko, co robi, dosah. Absolutne nie! A kto zije v takej iluzii, mal by urychlene vyhladat odbornu pomoc....

Jankaaaaaaaa

ja obcas ano (opravnene dovody) a obcas bzvam v pohode,podla toho,ci ma zanedbava alebo nie...ale aj teraz bol na vianocnom vecierku do rana a bola som v pohode,teda az na to, ze som zistila,ze chce so vsetkymi tancovat okrem mna,cize som zas raz strasne nadsena..

Mimulus

Predsudky budú vždy!!! Musíš sa stým zmieriť. Partner/ka s ktorým si vo vzťahu väčšinou vyžaduje aby si sa venoval len jemu/jej. Ale ak sa chceš s niekým stretnúť a máš priateľov je to vo všeobecnosti považované za zradu. A je to tak vždy - aj keby ste chodili na tie výjazdy spolu :)

doubledog

ked som bol mladsi, tak mi to obcas vrtalo hlavou.
teraz to uz absolutne neriesim, a ani moja zena sa neofucieva.

eli.cic

na začiatku vzťahu som žiarlila. Teda, nie že som žiarlila, ale vadilo mi to, keď išiel von s ľuďmi, ktorých som nemala rada. Aj keď to bolo cez deň.
Ja som väčšinou nemohla ísť s ním kvôli škole, alebo som proste nechcela byť s tými ľuďmi, pričom on sa kvôli mne neobmedzil a šiel napriek môjmu nesúhlasu.

Teraz po 7 rokoch ho už aj pošlem samého, nech ide kľudne. Ale vtedy majú ísť iba samí chlapi, bez žien. Náhodou ak sa tam objaví dáka krava, čo nevidí, že to je pánska jazda, tak vtedy som nas*atá.

Momentálne som si našla iný objekt žiarlivosti - bicykel a pc. :)
Avšak keď aj mňa obstará, tak sa môže venovať aj týmto záľubám.

Ženy sú hrozné, ale chlapi tiež :D