*********VIADERM***********

agina

Skuste uzivat Femidan, ten naozaj pomaha.Stoji 1270,- dostat ho v lekarni a pouziva ho moja mama a plet ma hladku a jemnu, vyzera na 40, hoci ma uz 52 rokov.

ertzr

389,- 50tabletiek. Podľa mňa na ťažkú formu akné nezaberie, na ľahkú pôsobí veľmi dobre. Obsahuje veľa vitamínov, ktoré stravou nepríjmame.

katusss

viaderm?hm minule som ho dostala na vianoce. balenie asi 60 tabliet. myslím že by mi to pomohlo keby to užívam dlhšie... lenže už viac neužívam a je mi celkom fajn sem tam vyrážka hlavne pred menzesom ale nechty a vlasy mám uplne zdravé... tak snád to pomáha.... zdravííím

ladydelish

viaderm som uzivala bo mi velmi padali vlasy a pomohol ale ked som prestala zacali padat znovu..teraz uzivam trochu drahsi ale za to ucinnejsi REVALID

tai

Viaderm je naozaj veľmi dobrý. Teda aspoň mne veľmi vyhovuje..Momentálne užívam ešte len 2 balenie,ale už pri prvom som videla pozitívne zmeny. Stav mojej pokožky (aknózna pleť)sa viditeľne zlepšil. Nechty sa prestali štiepiť a lámať, ale najviac sa Viaderm prejavil na kvalite mojich vlasov..skutočne prestali vypadávať!
P.S: Odporúčam v kombinácii so žihľavovou kúrou!

RNG

Vitaminy na vlasy , kozu a nechty pomahaju( najdi pod : doplnky, hair, skin ,nails)
Niekedy je to len nedostatok kremiku, na to je caj z praslicky.