Komplexne vysetrenia pri akne

Príspevok v téme: Komplexne vysetrenia pri akne
zufalica

Dobry vecer,

Prosim vas na ake vysetrenie sa mam pytat od detskej lekarky pri liecbe akne?? Co to moze byt?? Mam uz 23 rokov a hbusne akne hlavne na pravom lici...prosim neradte mi ziadnu kozmetiku, za tu som uz vyhodila min 1000 eur a bez vysledku :(:( chcem riesit pricinu z vnutra nie byt otrokom kozmetiky...akne ma trapi uz 13 rokov a mam pocit, ze to je horsie a horsie...prosim poradte...som zufala, stale len placem kvoli tomu

simka111

biatlonistka7 Dakujem :)
Chcela by som aj nejaké vyšetrenie na hormóny, asi nestačí len gynekológ, ale bude treba isť aj na endokrinológiu však ???

simka111

Vie mi niekto povedat čo všetko sa zistuje z krvi v prípade ak mam problemy s akne a kožna odporuci u nich spravit krvny obraz ????
Vdaka

seltee

Tabletky na akné - derminax.se Dnes uplynú 2 mesiace od začiatku mojej liečby a účinky sú naozaj uspokojivé. Zmizli aj tie hrozné vyrážky. Veľmi odporúčam.

Ananaska

Tiež mam dlhodobé problémy s akne, chcela by som si dať vyšetriť hormóny... potrebujem isť aj na endokrinológiu, alebo stačí gyneokolog ??? Treba mi papierik od lekárky ??????

datum

Ja sa liecim u doktorky Albertovej s akne. Uz mam prejdenych 7 mesiacov a vsimam si prve zmeny k lepsiemu. Ona je anjel a vysvetlila mi preco mam aj akne. Okrem neho mam kopu inych diagnoz, na ktore sa u nej liecim a k tomu zistila aj ine problemy o ktorych som ani nevedela ze mam. Som stastna ze som na nu natrafila lebo za 13 rokov som za kremy, masticky, vody, vitaminy, lieky od koznej minula hadam aj 1500€ ak nie viac. Mam 28 rokov a neviem sa dockat dna kedy ukoncim jej liecbu a vysmarim make up do konca zivota. Je to vnutorny problem, cize si mozete davat na plet co len chcete aj pit caje od vymyslu sveta ale ked neviete hl. pricinu, nikdy sa ho nezbavite. A inak, kazdy moze mat pricinu akne celkom inu. Takze zbytocne skusat lebo co zaberie druhemu, nemusi vam. A moze vam to este zhorsit stav. To mi povedala samotna dr. Albertova ked som jej hovorila co vsetko som poskusala a ze ako je mozne ze inym zabralo a mne nie. Kazdy je iny!

Krajka

Ak to chceš naozaj riešiť a navždy vyriešiť tak ti tu dobre radia. Navštív doktorku Ľubu Albertovú ona sa zaoberá takými chronickými prípadmi čo sa dlho ťahajú a nikto nevie skutočnú príčinu. Ona ti naisto pomôže. Pracuje v Bratislave.