Traviace problemy

Príspevok v téme: Traviace problemy
Pato7

Ahojte,

rad by som sa podelil so svojim problemom a mozno mi bude vediet niekto poradit.

Mam dlhodobe problemy s travenim. Absolvoval som niekolko vysetreni, ktore vyvratili celiakiu, helikobaktera, no napriek tomu problemy pretrvavaju.

Po vysetreniach som mal predpisany liek Ganaton a Famotidin, ktore mali napomahat traveniu. Viacmenej to fungovalo a mal som chvilu pokoj (4 mesiace), ale pred 2 mesiacmi som mal crevnu virozu (zvracanie a hnacky nepretrzite 10 hodin, bol som aj v nemocnici). Odvtedy sa zase priebezne trapim, par dni je dobre a potom nieco zjem a pride znova problem. Pravidelne uzivam probiotika Bio Gaia.

Moje priznaky pri problemoch su:

- velmi casta stolica (cca 7 krat denne)

- kasel (ked zacnem mat traviaci problem vzdy kaslem)

- zavrate a tocenie hlavy

- pocit na zvracanie

Ma niekto podobne problemy?

dakujem

ebi77

prečítaj si o týchto infekciách o nete. ja som našla napr.:

Toxokaróza sa najčastejšie prejavuje: bolesťami brucha, hlavy, kašľom, preto sa skutočná príčina dá len ťažko odhaliť. Táto forma nemáva vážnejšie dôsledky. Pri masívnej infekcii vajíčkami, ktorá však býva veľmi zriedkavá, vypukne horúčka, chorý je unavený, nechutí mu jesť, môže vracať, mať hnačky, bolesti brucha a svalov, pociťovať celkovú nevoľnosť. V druhej fáze sa objavujú kožné vyrážky, začne sa sípavý kašeľ a astmatické problémy, zväčšia sa lymfatické uzliny. Vážne dôsledky môže mať postihnutie srdca a mozgu (hrozí poškodenie). Celkom výnimočne choroba pacienta usmrtí. U detí prebieha často v stredne ťažkej a ťažkej forme s orgánovým postihnutím (pritom práve deti vo veku do 4 rokoch bývajú najčastejšie nakazené), dospelí zvládajú infekcie lepšie.

ebi77

máš nejakú bakteriálnu infekciu v tele, budeš mať pravdepodobne helicobactera, možno chlamýdie, mykoplazmy, toxokarózu, toxoplazmózu. Robia sa z krvi protilátky voči týmto baktériám, ja by som si dala overiť pre istotu

RNG

Podbne priznaky su z poskodenie buniek co tvoria kyseliny a enzymi,,takze telo ma zle travenie absorbciu, mikrovfloru v crevach a naviac pri nedostatkuenzymov je aj poriadne zamorene.
Doplnkami kyselin enzymov, mikrovlaknina a probiotik sa to da ale postupne vyliecit

Lucka06

Ahoj, ja som mala pred 3rokmi podobony problem tiež som bola v nemocnici a mala som Bio Gaiu kvapky a zabrali avsak doteraz mam problem s travenim preto užívam aj tabletky helicit a nemám také ťažkosti. zaludocne problemy sú casto podmiene aj stresu ci co i len mensim psychickym problemom (tazkostiam v rodinnom zivote...)prepáč neviem ti presne poradit ale uršňčite priznaky ktore mas su dolezite a znova by bolo dobre ist k doktorovy si myslim. viem že prežívaš velké bolesti preto ti prajem hlavne vela zdravia, skore uzdravenie. pa