Diéta Štefana Margitu

Miriama11

Ahoj Miss, tak dnes zaciname, dufam ze to nebudeme brat ako prehresok, ale asi spenat nebudem mat na obed, a ani hlavkovy salat, to je zelenina ktoru teraz nebudem hladat v potravinach.

Tu je ta dieta trochu inak napisana:
www.ahaonline.cz
Bez ovocia na obed a na veceru, myslim ze aj tak to ma byt, ze nemame mat ovocie, takze sa drzime druheho linku :) Drz sa , ozvem sa vecer, ahoj.

Miriama11

nemam vela kil, vyska 160 a 60 kil. Ale mala by som mat 50 kil, a je pravda, že mam nesumernu postavu, hore chuda dole silnejsia, takze vyzeram tucne. Vies co? behavala som, ale teraz prichadza zima, takze iba brusaky cvicim. Ale prve dni nebudem cvicit a potom zacnem :)

No hej, tym ze su tie diety take drasticke, tak ja tyzden vydrzim a potom sa prejem :) No ale vsade slubuju 8 kil dole, tak pochybujem, ale vyskusam :) aspon 4 by mohli ist dole.

miss white

Aj ja mam slabu volu, ale som dost sutaziva a vzdy sa snazim vyhrat takze budem mat dobru motivaciu :D Aku mas vysku a vahu ak mozem vediet? Robis daky sport? Ja aj ked zacnem tak ma to dlho neudrzi maximalne tak 2-3 tyzdne a potom sa vratim spet do stareho rezimu :( Tie prve dni pojdu lahko, tazke bude vydrzat celu dobu...Ok tak zajtra sa citame :)

Miriama11

Ano, ak sa nechystam cely zivot jest 5x denne male porcie a cvicit kazdy druhy den, stale nastane jojo efekt.

A kym budem jest male porcie tak mi to bude trvat mozno 3 mesiace kym schudnem a ked zase zacnem jest inak opat priberiem.
Ale pri tejto diete budem chvilu chuda. a Je to dieta o 3 jedlach denne, a mozes jest popri jedlach kde mas napisane neobmedzene zeleninu. Myslim ze je to celkom zaujimava dieta.

[zruseny22]

Ak sa nechystáte túto "diétu" držať "celý život", jojo- efekt máte zaručený... nikdy som o tejto diéte nepočula, ale klikla som si na váš odkaz...

Miriama11

Dobre :) Tak od zajtra tesim sa :) a ked to jedna z nas vzda behom tyzdna, tak druhej napiseme, ze koncime, nech ta druha sa nespolieha :) Kedze som velka dietarka a stale nie som chuda podla svojich predstav (moja predstava je dole 8kg) tak asi vidno, ze nemam pevnu volu :), ale budem sa snazit vydrzat, do Vianoc. Tak zajtra ti tu napisem, ako sa mi dari.

Miriama11

No ako si na tom zajtra s obedom? budes musiet jest s rodinou, alebo mozes nezavisle od nich jest? :) Lebo ak nie, tak zacala by som uz zajtra.