Čím to je?

Príspevok v téme: Čím to je?
Smile234

Mala som pár vzťahov a vždy tam bol podobný problém . Teraz som sa dva krát stretla s jedným chalanom a je to znova to isté . Keď si píšeme na nete je to skvelé , rozumieme si atď , vonku to isté . Povedal ,že sa mu páčim , veľa sa smejeme , atď atď , ideálne .
Ale ... keď sa chcem znova stretnúť , štve ma ,že mi povie, dnes som unavený , dnes idem na byt s chalanmi , dnes toto dnes hento ... Predtým počas stretnutia mi povie ,že sa stretnúť znova chce , ale akoby tá nadšenosť alebo čo z neho potom opadla ...
Aj v predošlých vzťahov som vačšinou bola ja tá , ktorá organizovala a chcela ísť von , vždy osm si našla čas, kým oni často niečo mali .
Nie som raz typ ,čo hneď vypisuje a podobne . Mám svoj program , záluby , priateľov rodinu atď , ale keď s niekým chcem tráviť čas, nájdem si ho .

Práve mi opať písal ,že dnes nejde , lebo je unavený ... Ja neviem , mám pocit , akoby som bola dievča ,ktoré si zavolá ,keď občas dostane chuť , inak má svoj program , ale hovorí mi iné ...

Cítim sa už z toho divno , akoby som nikdy nemohla i ja byť tou výnimočnou s ktorou by naozaj chcel byť , že by som mu chýbala ... Je mi z toho na nič .

Ešte aj budem mať operáciu , čiže ho aspoň 2-3 týždne neuvidím , vie o tom , no on je unavený ...

kardinal

Ak mi zavola baba, ktoru mam rad, tak si najdem sposob ako by som s nou bol. Aj s dolamanou nohou, vysokou teplotou, alebo hoci unaveny. Pravdepodobne ide o slabocha.

system

podobne situacie som zazil so zenskymi. robia to vsetci, ak si mu proste nesadla tak ti nepovie ze nepacis sa mi ze sa uz nechce stretnut, proste zrazu nikdy nebude mat cas dovtedy kym ti to samej nepride hlupe ho volat von. Kasli nanho a hladaj inde :) Ci zeny alebo muzi vsetci ak chcu tak si cas najdu, vsetko ostatne su len vyhovorky

mango_tree

Prepac, ale bude to tym, ze si pre nich neni dolezita, pacis sa im tak, ako tisic inych mladych bab, moj nazor. Skratka si este nestretla toho praveho, ktoreho by si ocarila, tak neznasilnuj tieto "pseudo vztahy" a zi si svoj zivot. Ja tiez nejdem na druhe rande s niekym, kto ma proste neocaril, ale je mi blbe povedat ze nepacis sa mi, nechcem sa uz s tebou stretnut. Teda, obcas som to povedala, ale som potom oznacovana sprostymi slovami a ze som bezcitna. Tak radsej poviem, ze nemam chut (nepoviem, ze nemam chut S TEBOU) alebo som unavena, nerada zranujem city druhych a zvacsa sa potom domyslia.

Agnes999

No tak skus planovat viac dopredu. Ja tiez nemam rada, ked mi niekto zavola ze ci sa chcem hned teraz stretnut. To tiez vacsinou nieco mam. Radsej sa dohadujem dopredu a si to naplanujem. Skus sa ho spytat nie ci ma dnes cas, ale ci ma o 2 dni cas, alebo najblizsi vikend. A ked nie, tak sa ho spytaj kedy ho mat bude. A uvidis.

Iba Katka

Raz - dva krát ho zavolaj ty, keď sa vyhovorí, tak už ho nevolaj. Nevyznám sa v chlapoch, ale jedno viem iste - keď sa mu páčiš a chce ťa, tak si nájde spôsob, aby bol s tebou.