Silné depresie mojej kamarátky!

Príspevok v téme: Silné depresie mojej kamarátky!
innerworld

Zdravím, ani neviem ako začať, mám obrovský strach o moju dobrú kamarátku. Trpí silnými depresiami,berie silné lieky,ktoré jej podľa jej slov nezaberajú. Navyše, mám zistené, že takéto lieky sa berú pri samovražedných sklonoch. Ešte včera som si s ňou písala,dnes mi neodpisuje a účet na sociálnej sieti si zrušila. Bojím sa,že si niečo urobí!! Čo mám robiť?

kv

Migel - jezisi ty si ake optimisticke chlapca :D :D

Mimulus - hej ??? :D Ale bacha bo ja rada tyram ludi. vzdy ked zaplaces tresknem ta :D

innerworld

Mimulus: snazim sa to ustat, no niekedy si nemozem pomoct a mam chut odist naozaj niekde prec od vsetkeho, hlavne chcem byt silna,no v poslednej dobe mi stale niekto hadze polena pod nohy(casta migrena)

Mimulus

Stačí 5 minút - choď za ňou, skús ju objať a môžeš ísť preč. Nechce byť sama ale očividne Ťa nechce ani zaťažovať Svojimi problémami! Takže bude sama či sa jej to páči alebo nie presne ako ja - len potrebuje vedieť že ju má niekto naozaj rád.

innerworld

Mimulus: Najdem si cas a pojdem za nou. Nerada by som bola,aby sa stalo nieco zle. Poslednu dobu je toho zleho privela. Je jedinou kamaratkou, s ktorou si skutocne rozumiem(mna povrchne kamaratstva nezaujimaju a nevyhladavam ich).