Akné a vysoká hladina testosterónu

Príspevok v téme: Akné a vysoká hladina testosterónu
amanda soul

zdravím, môžete mi prosím poradiť ako sa zbaviť akné, ktoré má trápi 15 rokov. Je síce miernejšie ako bolo kedysi, ale stále mi vadí. Mám ho všade,tvár, krk, ramená, chrbát, prsia, dokonca sa mi z času na čas spravia vyrážky aj na stehne alebo lýtku. Nemám žiadne alergie, potravinové intolerancie, krvný obraz a ultrazvuk orgánov ukážkový, som rok na bio výžive bez bieleho cukru, bielej múky a mliečnych výrobkov. Mám absolvovaný trojmesačný detox. Akné sa výrazne zmiernilo ale stále ho mám.A stále mám zvýšenú hladinu testosterónu. Myslím, že to je hlavná príčina. Tak ako ho mám znížiť???

Makiavelli

Prilis vysoky testosteron podla studii spolahlivo podnecuje tvorbu akne.. Videt to hlavne na sportovcoch a musclebuilderoch, ktori uzivaju konske davky testosteronu "hala bala"a potom maju chrbty a tvare ako rozorane polia.. Hnus,.. Podrobne tu - -odkaz odstránený-

gg222424

vsetko okolo a ako znizit dth sa dozvies ked si zadas do googlu: dth hormony rng nazory
tam je vsetko rozpisane s prirodnymi doplnkami, ktore by mali pomoct

gg

vsetko okolo a ako znizit dth sa dozvies ked si zadas do googlu: dth hormony rng nazory
tam je vsetko rozpisane s prirodnymi doplnkami, ktore by mali pomoct

amanda soul

ďakujem za vaše reakcie. Možno som sa nevyjadrila presne, ale písala som, že som rok na bio výžive a tým som myslela, že som celkovo na racionálnej strave. Ja viem, že mäso a živočíšne produkty sú nadupané hormónmi, ja mäso jem dvakrát do týždňa a to len rybu a hydinu, vajcia, syry, vyprážané,údené a všetky tie moderné žrádla nejem vôbec.
Neviem, či mám vysokú hladinu DHT, kožná sa vyjadrila, že mám trošku zvýšený testosterón. Nie je to veľká hodnota. Nemám problém s cyklom, nemám chlpy pod nosom ani na hrudi, ani nie som plešatá:):) Jednoducho mám len to akné a som z toho nešťastná.
A čo sa týka toho zamorenia tela nejakými olejmi a tukmi,tak už neviem ako ich mám odstrániť. Všade na nete sa píše o dvoj-troj dňových detoxikačných kúrach. Ja som absolvovala trojmesačnú kúru. Tak mi prosím navrhnite ešte nejaký iný detox, alebo ako mám znížiť hladinu toho DHT. Ďakujem vám za rady, ale čakala som nejaký konkrétny názov produkt na zníženie testosterónu, ktorý by bol šetrný voči organizmu. Ďakujem.

- mira

Vysokú hladinu testosteronu spôsobuje strava založení na mäse, vajciach, syroch, slaných údených a pečených potravinách.
Si žena, tak by si sa mala stravovať jemnejšie. Prejsť na zeleninu, v zime asi 30 % z celkového objemu a v lete asi 40 %, z 2/3 tepelne upravenú. Zbytok by mali tvoriť obilniny, okolo 50 %, strukoviny asi 5 % a ostatné - semienka, málo ovocia a ochucovadlá, panenský olej.
Takouto stravou su upravíš hormonálnu rovnováhu a zároveň časom prečistíš telo od usadenín stuhnutých tukov.

RNG

Testosteron sa sice da znizit, ale problem akni vyplyva z vysokej hladiny DHT a zamorenia tela znicenymi tvrdnucimi rastlinnymi olejami.
Pozri v google.sk zadanim rng, hormony kde som vyhladal od roznych lekarov , ako ovplyvnovat ucinne mnohe hormony doplnkami.Pri tej prilezitosti sa pozri aj na temu acne.