Krása

Príspevok v téme: Krása
nenaczivot

Prepacte ak vas tu mojimi recami obtazujem viem ze je to blbost pre mnohych z vas ale ja uz nemozem takto dalej zit..... Moj problem je v tom ze som skareda tucna proste kazdy mi to hovori a ja uz nejak neviem co mam robit prejedam sa s pocitu smutkunad sebou samou nevladzem uz ist po ulici bez strachu ze sa na mna kazdy pozera aka som nemam kamaratou nedokazem nadviazat vztah len tak sa zasmiat s chuti ako vsetci ostatny ale nedokazem to Mam 17 rokov. Mali ste niekto nieco podobne ? prosim podelte sa o skusenost

Magy

krasa zeny casto spociva v jej postoji.
v postoji k sebe samej, k ludom a svetu okolo...
a teraz si precitaj po sebe, co si napisala a odpovedz si uprimne, ako krasna moze byt zena, ktora je smutna, boji sa pohladov ludi, boji sa seba, svojho odrazu v zrkadle, samoty... a je jedno aku ma postavu alebo tvar.
a mam uz len jedinu otazku. kto to moze zmenit?
my? nejaky sused? spoluziaci? ucitelia?
alebo skusim este raz... zeby TY???

anjel315

ahoj ja som na tom podobne. niesom pekná mám aj nadváhu a taktiež som smútok zaháňala jedlom ale to už je dávno preč. musíš sa prestať ľutovať. ja som s tým skončila 2 týždeň sa zdravo stravujem a cvičím a zhodila som už 1,5 kg je to málo ale každý mi vraví " ty si schudla" hneď mi to zvýšilo sebavedomie je to skvelý pocit
žiadne dievča nie je škaredé iba tie ktoré sa o seba nestarajú , stačí sa trošku namaľovať, urobiť skvelý účes a keď kráčaš po ulici nerob si starosti z toho keď sa na teba ľudia pozerajú to isté zažívam aj ja a mám ich na háku :)

Iba Katka

Stále môžeš mať nádej. Za dva roky ti skončí stredná a máš dosť času, aby si zhodila tie kilá. Neprejedaj sa, lebo takto nič nedosiahneš. Radšej jedz často malé porcie a začni cvičiť. Za 2 roky dokážeš zhodiť dosť a potom ti začne aj tak nový život, buď na výške alebo v práci. Len to chce veriť v lepšiu budúcnosť a mať nádej.