moj priatel ma rad dlhe milovanuie

Príspevok v téme: moj priatel ma rad dlhe milovanuie
xyz

ja mam skor opacny problem moj priatel by sa strasne dlho miloval aj hodinu a striedal by rozne polohy.ale ja som uz po polhodine unavena a tak sa casto nemozeme dohodnut ako dalej ci to vydrzat bez chuti kym sa neurobi alebo on by mal prestat.poviete si ze som stastna zenska ale podla mna vsetkeho vela skodi.poradte co trobit.

fatima

toto iste bol aj moj problem a vyslo to z toho ze predtym som mala partnerov co boli ako zajaci odbaveny takze mi to celkom niekedy vyhovovalo ked som nechcela mat sex a teraz mam partnera co moze sexovat v kuse aj hodinu a nerobi mu to problem a ja tiez niekedy po 20 minutach uz som hotova aj odbavena ale jemu sa to tak lubi ze by tam na mne skakal dalsich 20 minut ale niekedy to tak uhram ze viem ak sa dam zozadu tak to pride rychlejsie tak niekedy to tak naschval naraficim a idem zozadu a potom sa to urychli tak musis aj ty nieco vyskusat toto je prvy taky co vydrzi dlho takze este som s tym problem nemala ale je to dobre ak chces dlksie a nechavas si cas na to aby si sa odbavila a nemusis sa nahlit ako pri nejakom co skace ako zajac

aliance

blondi2 neboj sa sexuálny apetít sa pri tom istom partnerovi nezvyšuje geometrickým radom, ale žiaľ naopak sa časom podstatne znižuje, (samozrejme existujú výnimky)

blondi2

xyz, som na tom presne tak isto ako ty. Nejde o to, ze by sa nevedel skor urobit, ale on si to chce vychutnat, preto to tak dlho natahuje. My sme spolu este len 8 mesiacov, neviem si to predstavit po 16 rokoch :-)

orešanka

Ahoj.
Už tu bola tá otázka ale milujete sa tak dlho, pretože nemôže skôr dosiahnuť vrchol alebo len preto lebo sa mu to páči? Skús ho dostať do varu už pred samotným milovaním - orál alebo spoločná kúpeľ... Možno potom bude rýchlejšie hotový, čo bude vyhovovať aj tebe. Musíš nejako zmierniť jeho náskok a uštvať ho už pred tým.

aliance

a on sa aj urobí alebo sa o to len snaží a nejde mu to a za to mu to tak dlho trvá? Ak to tak dlho trvá za to že nie a nie dosiahnuť vrchol, tak ta fakt ľutujem, to musí byť strašné.

fraisee

tak mu treba tu natahovacku skratit. povedz mu ze ma na to prislusny cas a ked ho prekroci mu povedz ze je finito.ze ty uz si unavena a ze sa ti nechce. a pytala si sa co moze za tu jeho sexualnu zmenu? alebo ste to tak mali dlhsi cas a ty v poslednej dobe uz nemas chut na tolko sexu?

xyz

vie ja sa mu tiez snazim ulahodit.asi sme uz vyskusali vsetky mozne polohy co existuju.mam skvely sex nemozem sa stazovat.predtym sme chodili osemrokov spolu a teraz sme spolu dalsich osem.vobec ma nenapadlo najst si ineho chlapa.je to ten najlepsi a kazdym dnom som radsej ze ho mam. ale v poslednom case je to hrozne.chce sa milovat rano a ja vecer.on pride o deviatej desiatej a je unaveny.ja musim ist rano skoro do prace a on sa chce milovat a z rychlovky sa stane natahovacka a sme obaja znechuteni.

fraisee

hmmmm.. tak mu to povedz pocas toho ze este jedna poloha a dost, ze robis co mozes ale nevladzes. sak nutit ta nebude predpokladam..

xyz

my sme o tom uz v poslednej dobe velakrat rozpravali.on povie ze dnes to bude kratsie a potom este skusme tuto polohu a este tuto a potom sme obaja znechuteni lebo ja uz nevladzem a on by este chcel.