Meškanie menštruácie

Príspevok v téme: Meškanie menštruácie
simca simcs

sex som mala naposledy viac ako tri mesiace dozadu, niekolko rokov som brala antikoncepciu a po rozchode s priatelom som ju vysadila, menstruaciu mam viac menej pravidelnu, akurat posledny raz mi trosku mesakala, robila som si do desat tehotenskych testov /takmer kazdy inej znacky/ a vsetky vysli negativne,nenaberam na vahe, nezvacsuju sa mi prsia a ani necitim ziadne nevolnosti, citliost.. napriek tomu ze vsetko by malo byt zrejme v poriadku, nie je.. mam pocit, ze produkujem mlieko, ked si stlacim prsnik tecie z neho biela tekutina, niekedy priesvitna, niekedy dokonca az vystrekne a zaujimave je ze len z jedneho.. som v anglicku, nonstop v praci a tu by som objednanie k lekarovi aj tak dostala az za mesiac.. neviete mi povedat oc to moze byt? deje sa to uz niekolko tyzdnov.. tehotna byt nemozem, aspom myslim..

kasandra

To ti ju premenovali admini, asi to tak považovali za správny názov, hm?
Ak nechceš ísť k lekárovi v Anglicku, tak keď môžeš príď domov a choď k svojmu lekárovi. Neviem, či ide o zvýšenú hladinu prolaktínu, ak áno tak sama si to neporiešiš. Ale môže to byť aj niečo s tým jedným prsníkom-bradavkou, no neviem.

simca simcs

neviem preco sa mi premenovala tema kedze mi menstruacia nemeska a posobi to zavadzajuci.. pokial mam zvyseny prolakin, ako sa to riesi?

AN44

mozes mat zvyseny prolaktin, blokuje ovulaciu, a produkujes "mlieko" ja som si dala spravit horm.profil kvoli nepravidelnej menzes a vysiel mi PRL zvyseny

watcher

inak prečítaj si pravidlá simca simcs o tom ako máš zakladať názvy tém. niektorí to tu stále neviete...

watcher

simca simcs zrejme to bude tým, že máš vysokú hladinu prolaktínu, s tým ale aj tak musíš ísť za gynekológom alebo endokrinológom takže to tu na fóre zbytočne riešiš...

Iba Katka

Máš byť s kým tehotná? Lebo ak nie, tak je pravdepodobné, že ti len telo zblbo vysadením hormónov z HAK