Mam strach rozpravat medzi znamymi

Príspevok v téme: Mam strach rozpravat medzi znamymi
picolla

Je to hrozny pocit,neviem ako zacat ale uz nevladzem,vycerpava ma to,som uplne na dne,ked sedime u stolu a nad nami svieti svetlo a ja mam blok nieco povedat,mam strach s cervenania a to ma blokuje komunikovat,potrebujem vediet ci im to mam povedat ze mam strach s cervenannia lebo sa ma pytaju preco nic nerozpravam,ja len ocerveniem a bloknem sa este viec ,prosim o radu dakujem

Mimulus

Flesh - dobre si prečítaj jej príspevky. Ja si naopak myslím, že je to úplne normálne. Hlavne keď majú tí ľudia iné názory ako ty a nemáš s nimi o čom debatovať. Závisí to aj od toho, že ak má človek malú rodinu alebo sa nachádza niekde kde nemá stály domov tak sa mu ťažko nárazovo komunikuje cca s 10timi ľuďmi naraz. Je to niečo také ako keby prišiel Tibetský mních do nejakého veľkého obchodného centra.

picolla

MIMULUS.,je to aj v tom ze ja s priatelom zijem pol roka v zahranicia a na zimu sa vraciame domov takze je to taky kocovnicky zivot..ked si uz zviknem v zahranici ani sa nespamatujujem a je koniec sezony a my sa vraciame domov...a tu nemame svoj byt,byvame u priatelovych rodicov,takze nemam nic svoje,chyba mi moja pohoda ktoru mam v zahranici,tam som uplne ina...ako keby som mala dva zivoty...dve osoby---som s toho trosku dezorientovana :-DD

Mimulus

To nie je zvláštne - to je úplne normálna vec. Ver mi. Ak nechceš hovoriť nehovor a ak Ťa bude niečo alebo niekto nútiť tak to jednoducho ignoruj. Mne trvalo 2 roky kým som si na takú veľkú rodinu zvykol.

Mimulus

Aj som si myslel :) Aj ja som sa takto správal a moja rodina tiež nie je veľká. Príklad moja rodina: Vianoce 3 - 5 ľudia. Rodina Manželky: 25 ľudí pri Vianočnom stole.