Problém s akné

Príspevok v téme: Problém s akné
rosaldo

Dobrý deň,
chcem by som sa vás spýtať na pár vecí. Ako už z názvu problému vyplýva, tak ide o akné. Beriem totiž Curacné 40mg (raz za deň) - lieky proti akné. Beriem ich už vyše týždňa a na okrem toho, že som strašne suchý, čo je asi normálne, sa mi na ruke spravila taká, akokeby vyrážka, suchá, začervenaná v tvare malého kruhu, vyzerá to dosť neprirodzene. Tak sa pre istotu chcem na to spýtať. Ďalšou vecou je, či môžem chodiť kozmetičke popri užívaní týchto liekov. Pretože asi po troch dňoch užívania som tam bol a bolo to dosť nadmieru nepríjemné a mal som veľmi podráždenú pokožku. Mohlo by mi to uškodiť, keby k nej chodím? Vopred ďakujem za odpoveď :)

sjuuz.

s tým by si mal ísť ku svojmu dermatológovi a ukázať mu to, či to má súvis s liekmi, ktoré berieš alebo s niečim iným. každopádne by si to mal riešiť a len on ti dá presnú odpoveď:)

ebi77

ak užívaš curacne nemal si s tvárou nič robiť, vôbec šprtať, a na kozmetičkku úplne zabudni, lebo teraz máš oslabenú kožu a ona ti to ešte viacej dodrbe. Ja teraz beriem roaccutane 3 mesiac čo je to iste ako curacne a len teraz badám ako také zlepšenie, doteraz sa mi to len zhoršovalo, lebo všetko sa tlačilo von.
Treba byť trpezlivý, je to pomalý proces, a hlavne do toho nešahať.