Divne obojstranne puto s doktorom.

Príspevok v téme: Divne obojstranne puto s doktorom.
Alita

Chodim normalne ku statnemu zubarovi, ale raz pred piatimi rokmi sa mi stalo, ze sa mi zapalil zubny nerv, strasne to bolelo a potrebovala som velmi rychle osetrit. Moj statny zubar mal dovolenku a mna ten zub bolel na nevydrzanie, tak nech to uz cert vezme, sla som k prvemu sukromnemu zubarovi, ktory bol nablizku. A mala som stastie, lebo ten zubar ma velmi dobru reputaciu v meste. Studoval v Amerike, jeho ambulancia je vybavena najmodernejsou technikou, ale tak mne to zily netrhalo, lebo ja zubarov aj tak neznasam a chcela som to mat co najrychlejsie za sebou.
Ked som otvorila dvere do jeho zubnej ambulancie, tak som mala otrasnu naladu a on to zrejme okamzite pochopil, lebo sa tiez tvaril otravene zo mna. Ale co mam robit, ked uz len ten typicky zubarsky smrad mi vadi? Len jednu vec som si na nom vsimla hned, ze mi sadla jeho tvar - fyziognomia jeho tvare, alebo ako to vysvetlit... Osetril ma, ale jedno vysetrenie tu nestacilo, kedze som mala dost tazky zapal. Povedal mi, kedy mam prist znova, dal mi papierik s datumom, na co som mu venovala jeden nevrly pohlad, on prekrutil ocami a uz len cakal, kedy vypadnem.
Na druhom vysetreni mi pichol injekciu, lebo cistenie nervu by som nezniesla. Trebalo chvilu cakat, kym anestezia zacne ucinkovat a tu sa prelomili lady. Opytal sa ma, co robim, ja jeho kde studoval a zacali sme kecat a kecat, skoro sme zabudli, ze injekcia uz davno ucinkuje. :) Jeho postoj ku mne sa rapidne zmenil a aj moj k nemu. A je jedno, ci sedite v zubarskom kresle, drahej restauracii, alebo hocikde inde, ale ked raz medzi dvoma ludmi nastane obojstranna sympatia a ich energia do seba dokonale zapada, tak nemozete nic robit. Ja som mala vtedy 25 a stastny vztah a on 37 a stastne zenaty. Myslim, ze sam bol z toho v pomykove, bolo to na nom vidiet.
Na poslednom vysetreni to uz bolo ine. Zub mi zaplomboval na dvakrat, rozlial pohar s vodou skoro na mna, proste bol nervozny... :) Inac on aj dobre vyzera... a tu uz nam bolo obom jasne, ze nase magneticke polia sa navzajom nebezpecne pritahuju...
Potom som mala ist na posledne vysetrenie, ale nesla som. Ja som vedela, ze toto by skoncilo tajnym vztahom niekde mimo ambulancie a prinieslo by to len katastrofu do nasich zivotov. Skoncila som ten obojstranny platonicky vztah hned, aj ked ma to strasne nevysvetlitelne bolelo, plakala som, ale doteraz sa pred nim zatajujem. On ani nevie ako zijem.
Teraz preslo 5 rokov, ja som stastne vydata, mam krasneho syna, jemu sa narodil uz druhy a pocas tychto rokov som na neho uplne zabudla. Len obcas sa mi stane, ze sa mi pripomina takym cudnym sposobom, ze nadranom sa mi s nim z nicoho nic sniva, proste vidim iba jeho pred sebou a mam taky citak, ze prave v tej chvili on na mna mysli - toto nedokazem vysvetlit. Ako mozem citit, kto na mna prave v tej chvili mysli? Da sa to? A tiez som ho nasla nahodou na fb a na profilovke bol obleceny presne takym stylom, akym som bola u neho naposledy. Biele Nike tricko, cierne teplaky s pasikmi a botasky. Neviem, mozno nahoda, ale divne. Samozrejme, neposlala som mu ziadost, je lepsie sa vobec nekontaktovat a tiez nechcem nikomu porusovat jeho sukromie. Ale je mozne byt s niekym prepojeny na dialku, aj ked ste sa videli len parkrat? Existuje naozaj taka silna pritazlivost u dvoch ludi?

Alita

Jumbak, pekne a realisticky si to napisal. Dakujem za prispevok.ja si tiez myslim, ze je naivne si mysliet, ze ked sme v manzelskom zvazku, tak uz nikdy nestretneme ludi, ktori nas budu pritahovat. No je to uz len na nas, kolko charakteru mame v sebe odolat. A ja nechcem nikomu ublizit. lepsie je to nechat tak, ako pises...

jumbák

Pýtaš sa na viacero vecí, takže ti odpoviem pekne po poradí...Predpokladám asi správne ak som pochopil, že si sa vtedy pred svojím posledným vyšetrením doňho zamilovala ale kvôli záväzkom si do toho nešla. Rozumné riešenie. Ak naňho myslíš dodnes po tých rokoch, neznamená to, že z toho nie si ešte úplne v pohode. Ja by som skôr povedal, že spomínaš na to dobré, aj keď to trvalo len tak krátko. A tiež si myslím, že je dobré, že ho nevyhľadávaš. Možno sa vaše cesty opäť stretnú. Teraz by som však do toho nešiel. Možno je so svojou rodinou šťastný a nechcel by, aby si mu narušila jeho harmonický vzťah s ňou, hoci mu na tebe zrejme záleží. Preto by som to nechal tak, ak ho stretneš, prihovor sa mu a pozdrav ho, ale nevstupuj do ničoho väčšieho. Musíš myslieť aj na svoju rodinu...to je priorita!