Horucka 39,3

Lulu2011

Magy - cez vikend nenarobis nic, maximalne sa dovlecies na pohotovost, kde ti bez vysetrenia a vyteru drbnu prve atb, ktore ich napadne, staci, ze uvidia cervene hrdlo, ak je to virus ani nezaberu samozrejme, lepsie vypotit s paralenom a potom dojst na kontrolu

Magy

uplne "milujem" takeho liecenie podomacky. napchat sa prvym analgetikom alebo antipyretikom co doma najdem a mysliet si, ze je poriesenie.
ani sa nedivim, ze tolko ludi umiera na vlastnu hlupost. :/

Mimulus

Na večer sa Ti vždy choroba zhorši takže ak neležíš, nepiješ čaj, nepotíš sa a neoddychuješ tak očakávaj večer 40tky.

Mimulus

Bol si u doktora alebo kto Ti nasadil antibiotiká? Ležíš? Ak nie tak si choď ľahnúť - podľa mňa Ti antibiotiká nepomôžu a máš nejakú silnejšiu virózu( chrípku) a na vírusové ochorenia antibiotiká nezaberajú.

ptm

Takze vcera vecer som mal 39.2 ... Mal som zabaly potom aj studenu sprchu uz mam antibiotika + panadol ... V noci som mal 38.5 ale dnes naobed 37.2 .... Akurat viac kaslem+hlien...V hlave mi je stale divne ...

pan d.

Moja sestra, ked bola mala, tak raz mala velmi vysoku horucku, mala z oci. Potom sme isli za jednou starou babkou a vsetko bolo v poriadku.

Mimulus

ptm,

Ahoj ako si dnes na tom, Dúfam, že ešte žiješ :) Daj vedieť.

Čo sa týka tých tekutín tak určite niečo horúce! Prečo? Prečo radia odborníci piť v lete čaj namiesto studenej malinovky? Pretože akonáhle človek vypije niečo horúce tak sa začne potiť a nie zvnútra ale práve potom sa ochladzuje organizmus.
Nie som žiadny odborník ale ak človek niečo zje alebo vypije tak to najprv musí zmeniť teplotu aspoň na teplotu tela. Nikto si predsa nebude do hrdla liať vodu rovno z kanvice :D Aby to človeka nepálilo musí to mať minimálne teplotu tela. Takže či už vypije teplé alebo studené tak vždy sa to do tela a žalúdka dostane pri rovnakej teplote.

Preto moja rada znie piť ale horúce a pomaly. Vtedy sa telo zohreje a je väčšia šanca, že sa do tela dostane tekutina v trošku teplejšej forme čoho následkom je pot. No a z toho vyplýva ochladenie :)

Daj vedieť.