stipanie a svrbenie

Príspevok v téme: stipanie a svrbenie
janko12345

mam taky problem-na zaludi a pod predkozkov sa mi ako keby supe koza a zostava mi taka biela tenka vrstva. penis je na tychto miestach velmi citlivy na dotyk svrbi a stipe ako keby tam bola uplne spodna vrstva koze.hygienu dodrziavam a sex mam iba s priatelkou uz 3roky.prosim poradte ako to mam riesit? dakujem

RNG

Kvasne kultury. Treba to kontrolovat beznou hygienou, pripadne su ucinne rozne antimikrobialne(1% oreganovy olej v inom nosnom oleji=olivovy kokosovy, hoci aj bezny kuchynsky)

p.otvork.a

ahojte potrebujem poradiť...mojho partnera po pohlavnom styku začne páliť penis...počas sexu nie ale hned po erekcií..neviete náhou o čo može ísť?

janko12345

nie ona nic take nemala. na zaciatku ked sa tento problem objavil som si myslel ze je iba sucha pokozka tak som ho kremoval ale moc to nepomahalo a vvzdy sa to vratilo teraz to mam uz castejsie.

janko12345

aky by to mal byt zapal, alebo proste hocijaky zapal hoci kde?
este som mal napisat asi ze s tymto problem sa trapim v mensej ci vacsej miere asi rok. ale je fakt ze priatelka bola casto chora a brala aj antibiotika.suvisi to s tym??

janka

Tvoja priatelka musela v poslednom čase prekonať zápal.Nebrala náhodou antibiotika? Nech si da predpisať lieky u gynekologa a pre tebe mastičku.Prejde to neboj.