Potrebujem plán na chudnutie.

Príspevok v téme: Potrebujem plán na chudnutie.
elenka1234

ahojte moja výška je 169 cm a 59 kg, potrebovala by som schudnúť aspoň 5 kg, viem že sa to nezná, že som tučná, váhu mám v pohode, ale nevyzerá to tak.. Skúšala som chudnúť už milión krát, prosím poraďte mi, kolko cca kcal by som mala denne prijímať a koľko vydať...kondičku mám veľmi dobrú, chcela by som mať štíhlu postavu, teraz ju mám takú plnoštíhlu.. pomôže mi rotana a bicykel? A skúšali ste niekto chudnúť pomocu 30 day shred, ak áno podarilo sa vám to, a ako ste zmenili svoj jedálniček.. ? dakujem za odpovede :)

jpppp

Skús cvičeni zuzky light.....brutálny spaľovač tukov :-) stačí 3x do týždňa.....vyber si nejaké video z you-tube a fakt je to zaberák a budeš mať úžasnú postavu. Ale skús zadať rutina.cz. Tam je baba - maruška, na fotkách, ako týmto cvičením neuveriteľne schudla. A cvičím ho aj ja, 4 mesiace a funguje to ! :-) Problém je ale v tom, že váha sa príliš nemení, pretože naberáš svaly, ale neboj sa nebudeš rambo :-) čím viac svalov, tým viac spáleného tuku :-) Budeš vyzerať super aj keď váha možno pôjde len trochu dole :-)

Maoam

dolezite su MIERY

ked vedla seba postavis 5 bab s tvojou vyskou a vahou, kazda jedna bude vyzerat inak

zavisi od konstitucie, od typu postavy, od svalovej hmoty

ak robis sport, mas dobru kondicku, mas dost svalstva, ktore je tazsie ako tuk

dolezity je ale najmä TYP postavy a miery, vaha je len a len orientacna

Magy

elenka1234 - podla cisel nadvahu nemas, ani len miernu. zrejme si len stavbou tela robustnejsia. ak pises ze mas velmi dobru kondicku, to znamena ze aktivne sportujes, tak mas vahu idealnu.
s tym "milionkrat chudnutim" - este ti nedoslo ze kazdym pokusom o nasilne chudnutie si len ublizujes a robis to horsim? telo potrebuje klud a vyvazenu stravu a zivotospravu, pravidelny pohyb, cerstvy vzduch a dobru naladu, nie kazdu chvilu byt pod tlakom nejakej diety, zmeny, nedostatku, stresu. co myslis, kam toto nekonecne skusanie povedie? odpoved hadam nemusim pisat...