Velkost prs

Príspevok v téme: Velkost prs
chlpaty chlp

ahojte, chodim s priatelkou takmer pol roka, vsetko je krasne, sme zalubeni az po usi, ale mam pocit ze ona ma nieze komplex ale proste mam dojem ze jej vadi ze ma mensie prsia, vie ze moje byvale boli obdarene, , neviem mozno som ju nechtiac urazil v tomto smere niekedy, ale vadi mi ak ju trapi takato vec, kedze je to velmi inteligentna a krasna zena, nikdy som si nejak vedome nevyberal zeny s vacsimi prsiami, ako jej to mam vysvetlit aby si nieco nenamyslala alebo sa neurazila ?

JahO_Odka

Jojoooooooj, citlivá strunka. Na ženách by muži vzhľad veľmi kritizovať nemali. Toto nám dokáže ostať v hlave veľmi dlho, ani by ste vy chlapi neverili.
Takže svojej slečne hoď občas kompliment, nezačínaj témy o prsiach a proste jej daj pocítiť, že si ju vážiš a ľúbiš ju takú, aká je :)
A rozhodne ju neporovnávaj s inými ženami. My dobre vieme, že vždy tu bude dievča krajšie od nás, ale chceme, aby ste nás s inými nezrovnávali a aby sme pre vás boli jediné.
Či s malými prsiami, či s veľkými. Či oblé, či štíhle, či krátkovlasé, či s vlasmi po zadok. Proste nás ľúbte. A my budeme šťastné.

gaudi

chlpaty chlap
tiez som s priatelom mala podobnu situaciu, ibaze ja som bola ta, ktora sa hanbila a zacala rozoberat temu ze mam male prsia. Velmi mi pomohlo ked mi povedal ze on moje prsia miluje a nevymenil by ich za ziadne ine a o tyzden na to mi kupil podprsenku:)
s nami zenami je to tak, chceme sa pacit a kazda chce mat pekny dekolt.
mala som obdobie kedy som strasne tuzila po silikonoch, nehovorim teraz o ziadnych 5kach ale serioznych 3kach, ale uz ma to nejako preslo, uvedomila som si, ze dolezitejsia je na zene charizma a vyzarovanie.

Magy

chlape, so zenami je to tazko, lebo aj nevinnu poznamku dokazu vziat straaasne osobne a mat z nej vycitky cele roky.
myslim ze postaci, ak jej das najavo, ze tie jej prsia milujes take ake su a pochvalis, ze su krasne a pristanu jej. nic viac netreba.

zoe23

nic si z toho nerob, aj do mna sa v mojej teme furt niekto navaža :D
Podla mna uz len to, ze ta to trapi, vypoveda o tom, ze debil nie si, a ked si povedal len „a ja ze no, mal...“ tak mna by toto neurazilo, a to ja teda nemam prsia takmer ziadne :D
Ty temu prsia nezacinaj, a ked by ona nieco zacala, tak potom jej to vysvetlis
A presne jak sa uz popisalo, obcas jej povedz aka je pekna a bla bla...to my lubime pocuvat :))

chlpaty chlp

jaj kočky, nepustajte sa tak do mna, jasne ze som jej neukazoval fotky byvalich so slovami aha ake dudy, nie som debil, bol to proste nejaky mix fotiek dovolenky, kraviny, ona to chcela vidiet, v skratke ona povedala nieco na styl, ake cickate priatelky si mal, a ja ze no, mal...tak neviem co som mal na to ako povedat,..hm?

Laara

a co si jej presne povedal?..sak sa pochval, ci to ozaj len zle pochopila..kazdopadne si udrel na citlivu strunu a este si do toho zatiahol svoje obdarene byvale..vobec sa tvojej priatelke necudujem..zjec si co si si navaril :)

Agnes999

a jak si ju urazil? hovoril si jej to ze ich ma male? vy chlapi ste poniektori fakt hrozni. ja sa s priatelom o byvalych vobec nebavim a uz vobec si neukazujeme ich fotky. a tak je to najlepsie. o jeho byvalych viem len nejake uplne zakladne informacie. keby mi vypraval ake velke mali prsia a ukazoval ich fotky by som si pomyslela ze je asi mesuge.

Leela333

Nič nerob, len jej občas hovor, že je krásna a sexy. Rozprávať sa o tomto by ju asi dosť uvádzalo do rozpakov, myslím, že z tohto pochopí, že tebe sa ona aj jej postava páči ;-)

chlpaty chlp

aj to uz mi jedna baba povedala, ze ex mal vacsieho =D, nie ja som byvale pred nou nespominal, ani to nerobim, ale videla ich na fotkach