Fialový výtok

Príspevok v téme: Fialový výtok
Tanika

Ahojte, prosím vás chcem sa vás spýtať na radu. Včera som mala výtok, na tom by nebolo nič zvláštneho, keby nebol tak nezvyčajnej farby. Bol modro-fialkastý. Najskôr som si myslela, že to môže byť z pracieho prášku, no dnes sa to zopakovalo. Keďže som o žiadnom takomto výtoku nepočula a ani na nete som o tom nič nenašla obrátila som sa na vás. Mohli by ste mi prosím povedať či je možné aby som mala takýto výtok a ak áno, čoho to môžu byť príznaky? Ďakujem.

Tanika

Takže k lekárke idem zajtra, buď to bude staré krvácanie môže sa to objaviť v strede cyklu, pri pomere alebo zmene hormónov.

orchidejka

moze ale zase nemusi to byt tym ked ako vravis ze to uzivas dlhodobejsie. skoc zajtra za tym gynekologom a uvidis co ti povie...nedas nam potom zajtra vediet?
co vlastne uzivas?

tanika

mám nasadenú hormonálnu liečbu... užívam ju už dlho, nemala som žiadne takéto príznaky no tiež mi to napadlo, že to môže byť tým

orchidejka

ani ja som o tom nepocula, neuzivas nejake lieky alebo neaplikujes ci masticky v tej oblasti alebo nejake roztoky? inac si to neviem vysvetlit..

Tanika

Veď práve... Ja vôbec neviem čo si mám o tom myslieť. Zajtra s tým bežím za lekárkou ale rada by som už dnes vedela , čo by to aspoň mohlo signalizovať.