Bolia ma ladviny

RNG

Pridavam caj z byliny Chanca piedra(kopcom lyzica zavarit do 1/2 litra vody), ktory rozpusta velmi ucinne ladvinove kamene, D-manozu(pol lyzicky kazde 3 hodiny), ktora rozne nakazy splachne, NAC(2 x 600 az 1200 mg), ktory odmaskuje biofilmy a berberine(2 x 500 mg), ktory je tiez velmi ucinny na rozne urinarne a crevne nakazy. Berberine je alkaloid/trpcina ktora sa nachadza aj v brusniciach/cranberry v malom mnozstve, preto su tieto ucinne vo vacsom mnozstve na urinarne zapaly.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

mellisa

Ja neviem ako ju to bolí či vnútorne či vonkajšie, len si myslím, že je to chrbtica, lebo ak by to boli obličky, tak ju bolia celý deň, nie? A večer ju to bolí lebo chrbat je večer už po dni preťažený, tak ak má problém s krížami, stavcami, stiahnutým chrbt. svalstvom a čo ja viem, čo ešte tak najmä večer sa to môže prejaviť.
Každopádne by mala zájsť za lekárom, takto odhadovať je určitý risk.

Lulita

chrbat boli "vonkajsie" ked bolia oblicky, je to taka vnutorna, dost neprijemna, otravna bolest, napr. mna boli aj ked mi pri usg na nu pritlaci, to ma boli aj par dni potom :(

orchidejka

urinal je na zapal mocovych ciest. picha ta pri cikani?
ked ta bolia ladviny, skus skor caj na oblicky a mocove cesty. neviem, mozno ti ten urinal pomoze ale ber ho dlhodobejsie a viac kapsuliek denne. mozno by som si nieco hrejive davala na oblast krizov a dobre sa obliekala. mozno si prechladla. ako vlastne vies ze to co ta boli su oblicky a nie len krize?